Beograd Masaze - Review

Ko ovde postuje zakonske procedure, a i realno mozda je devojka iz price izvukla ko je on zapravo, mozda se on jos negde izlajao. To mi je mnogo vise verovatno. Svakako da treba biti pazljiviji i da smo ovom temom sjebali nesto sto je dobro funkcionisalo godinama, da ne kazem decenijama.

Ko ovde postuje zakonske procedure, a i realno mozda je devojka iz price izvukla ko je on zapravo, mozda se on jos negde izlajao. To mi je mnogo vise verovatno. Svakako da treba biti pazljiviji i da smo ovom temom sjebali nesto sto je dobro funkcionisalo godinama, da ne kazem decenijama.
Da da se izbegavaju detalji obavezno , kako bi bilo da one dodju i kazu na forumu: bio mi kiki juce nije mu se digao a ja se nalozila i pregorila ili aca svrsio kad ga je stavio u kondom 🤣🤣🤣

Da da se izbegavaju detalji obavezno , kako bi bilo da one dodju i kazu na forumu: bio mi kiki juce nije mu se digao a ja se nalozila i pregorila ili aca svrsio kad ga je stavio u kondom 🤣🤣🤣
Ti si bre neki dasa koji vredja I muski I zenski rod.Postuj ,ako znas ,nekoga ko ti je nesto i pruzio ali za novac a ne zato sto si kurati dasa,glavni jebac.Vazno je da se tebi dize.
Postuj kad neko nesto kaze pa se izvini.
Kad si mangup sto se krijes iza user name,pseudonima ...objavi svoje puno ime,sliku stavi,broj telefona....
Kao sto radis I radite sa tim nesretnim devojkama.Kod tih devojka dolaze I malo veci igraci a ne misevi koji se kriju po forumu koji blate. Mogu u zivot da vam useru.Vi znate koliko vaterpolisti ili nekome treba vremena u mup da dodje do ip adrese I prosledi advokatu.A ide I on redovno na masaze,da ne kazem generali I visoki sluzbenici mup I bia.Osetljivi su na devojacke suze I zalbe.
Samo vi pritiskajte,objavljujte,filujte,lazite,delite brojeve I slike
Sta vi imate,koje dokaze...a one imaju sve ovo ovde sto blatite,objavljujete slike,telefone ..sve vase zelje I moljakanja preko vibera ili telefona a neke I vase slike tokom raznih masaza.Obezbede se devojke.
A I vi neki mozda imate zene I cerke,mada sumnjam...
Pazite da I vama ne zakuca advokat na vrata I policija za nanosenje povreda ugleda I casti,za lazi,za objavljivanje privatnog zivota,afresa,telefona...
Da imate mozga I pare ne bi po forumima trazili ko ce da vam izdrka za par hiljada. Nadjite mlade,lepe ,zgodne devojke sa silikonima kad vas to pali...ali one kostaju,traze da budete dase,da izgledate...drzite se vi mnogi plavog mosta I obrenovackog puta.
Ja sa vama lepo,korektno iznesem svoj problem ,gresku...vi me iznapusavate...mnogo drkadzija na jednom mestu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh