TingaLeo
Well-known member
Vidi, ozbiljno ga prekardaŔio, ako je kiki, kiki naravnoKiki je cava![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi, ozbiljno ga prekardaŔio, ako je kiki, kiki naravnoKiki je cava![]()
Ma kiki se uclanila 29.11 i vec stigla na sud , sta ce biti tek do ng , isto i ona JA69 mnogo je potresloVidi, ozbiljno ga prekardaÅ”io, ako je kiki, kiki naravnoAli da smrdi cela priÄa, dismr ozbiljno!
To i kažem, cela priÄa je Å”untava za medalju...Ma kiki se uclanila 29.11 i vec stigla na sud , sta ce biti tek do ng , isto i ona JA69 mnogo je potreslo![]()
Da u pravu si , evo posle price o emi devojka je ugasila telegram nalog i na sms neodgovaraOno Å”to me najviÅ”e smara u celoj ovoj priÄi je Å”to su mentoli razjebali forum, Å”to idu i priÄaju kod devojaka i pozivaju se na forum, pa sad sve devojke pa i saloni prate forum i izgubilo sve smisao totalno... Ne postoji nikakva diskrecija viÅ”e, nizakoga...
Ako misliÅ” na @ema_masaza, radi, javlja se pre podne radi zakazivanje, napuni termine za taj dan i posle toga se javlja kad ima slobodno, za vreme termina ne drka telefon.Da u pravu si , evo posle price o emi devojka je ugasila telegram nalog i na sms neodgovara![]()
Pa zato je Silvana uvela gace i peskir , uskoro ce i cebe preko glaveZamisli ti koliki treba da si debil, da odeÅ” i tražiÅ” drkicu ili Å”ta god, devojka neÄe da radi ili ti kaže "ja to ne radim" i ti ko neki bizgov se pozoveÅ” i kažeÅ” "aaa mene si naÅ”la, peri miki žiki si drkala, proÄitao sam na forumu!!!" To rade konstantno...![]()
Ma da, prave problem vlasnicima/cama, naplaÅ”e ih za medalju. Neka dileja zvala telefonom i pregovara za drkicu ili oral, raspametio ženu, joÅ” uzeo da se objaÅ”njava kao Å”ta me jebeÅ”, drkate celom gradu, sad mene naÅ”la da odjebavaÅ”. SaÄuvaj i sakloni dileje, tražiÄe na masažu u skafander da se dolazi, posle takvih ludaka...Pa zato je Silvana uvela gace i peskir , uskoro ce i cebe preko glave![]()
"...detalji iz price,Ime maserke sa lokacijom salona,cak broj iz user name,IPadresa (tako sam razumeo)koju je dobio preko mup." U moje vreme, dok sam se bavio pravom, MUP nije davao "uslugu" potrage i davanja informacija o privatnim licima, advokatima radi privatnog utuzenja.To i kažem, cela priÄa je Å”untava za medalju...
Ma da, to ide tužilaÅ”tvu, znaÄi mora da se pokrene tužba protiv NN poÄinioca, tužilaÅ”tvo izdaje nalog, kad dobije podatke od mup-a, advokat može preko tužilaÅ”tva da dobije osobu koja je tužena. Kapiram da tako nekako ide procedura, ali advokatu direktno, samo ispod ruke, a to znasÄi da nije optužnica pokrenuta joÅ”. Ali opet brt, za 3 dana da pokupe sve podatke, a poÅ”tuju zakonske procedure, nema trika..."...detalji iz price,Ime maserke sa lokacijom salona,cak broj iz user name,IPadresa (tako sam razumeo)koju je dobio preko mup." U moje vreme, dok sam se bavio pravom, MUP nije davao "uslugu" potrage i davanja informacija o privatnim licima, advokatima radi privatnog utuzenja.
Ma nikako nepominjati forum cak i kad te usput pitaju , vec mi je neko pisao da su ga propitivale u jednom salonu ali se kolega pravio da nista nezna .Ma da, to ide tužilaÅ”tvu, znaÄi mora da se pokrene tužba protiv NN poÄinioca, tužilaÅ”tvo izdaje nalog, kad dobije podatke od mup-a, advokat može preko tužilaÅ”tva da dobije osobu koja je tužena. Kapiram da tako nekako ide procedura, ali advokatu direktno, samo ispod ruke, a to znasÄi da nije optužnica pokrenuta joÅ”. Ali opet brt, za 3 dana da pokupe sve podatke, a poÅ”tuju zakonske procedure, nema trika...
Da da se izbegavaju detalji obavezno , kako bi bilo da one dodju i kazu na forumu: bio mi kiki juce nije mu se digao a ja se nalozila i pregorila ili aca svrsio kad ga je stavio u kondomKo ovde postuje zakonske procedure, a i realno mozda je devojka iz price izvukla ko je on zapravo, mozda se on jos negde izlajao. To mi je mnogo vise verovatno. Svakako da treba biti pazljiviji i da smo ovom temom sjebali nesto sto je dobro funkcionisalo godinama, da ne kazem decenijama.
Ja sam siguran da i one imaju neke grupe, ali su diskretnije te mi ne znamo za njih.Da da se izbegavaju detalji obavezno , kako bi bilo da one dodju i kazu na forumu: bio mi kiki juce nije mu se digao a ja se nalozila i pregorila ili aca svrsio kad ga je stavio u kondom![]()
Silvana, zajebana kao kratko ÄebePa zato je Silvana uvela gace i peskir , uskoro ce i cebe preko glave![]()
Silvana, zajebana kao kratko ÄebePa zato je Silvana uvela gace i peskir , uskoro ce i cebe preko glave![]()
Ti si bre neki dasa koji vredja I muski I zenski rod.Postuj ,ako znas ,nekoga ko ti je nesto i pruzio ali za novac a ne zato sto si kurati dasa,glavni jebac.Vazno je da se tebi dize.Da da se izbegavaju detalji obavezno , kako bi bilo da one dodju i kazu na forumu: bio mi kiki juce nije mu se digao a ja se nalozila i pregorila ili aca svrsio kad ga je stavio u kondom![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|