Da da prate sto posto , a za dva naloga sam siguran da su maserkeSigurno jesu. Meni se vise iz Aurore ne javljaju, a u Netfisu me masiraju samo sa peskirom u veoma neprijatnoj atmosferi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da da prate sto posto , a za dva naloga sam siguran da su maserkeSigurno jesu. Meni se vise iz Aurore ne javljaju, a u Netfisu me masiraju samo sa peskirom u veoma neprijatnoj atmosferi
Zasto si za vlasnice to radio? Za lovu ili iz dobrobiti prema salonima?Da da prate sto posto , a za dva naloga sam siguran da su maserke. Moj savet im je da rade pod pseudonimom tako ce se jedino zastitit . To da li ce neko pisati na forumu o nekoj kleopatri nije bitno ali po gradu se prenose inf od usta do usta i tako moze inf doci do vaseg decka , muza ili oca
. Ja sam vise puta za vlasnice testirao devojke da li rade drk tako i vas decko moze poslati nekog … sve je rizik a nas narod kaze da posle jebanja nema kajanja
![]()
Nisam rekao da sam odavao devojke , samo dobijao bonus od gazdariceZasto si za vlasnice to radio? Za lovu ili iz dobrobiti prema salonima?
Bonus od gazdarice u naturi iliNisam rekao da sam odavao devojke , samo dobijao bonus od gazdarice
Da da ali ne mogu ti otkriti koja je , silvana nije 1000%Bonus od gazdarice u naturi ili![]()
Brt ti opet nešto muljaš, kako su te tako brzo otkrili, čudna mi cela ova tvoja priča. Kapiram lagao si ok, znali smo i bez tvog izvinjenja. Kako su dobili tako ekspresno IP adresu od admina koji je hrvat... pisao si 29.11. i to ti je prva poruka ikada, a onda 02.12. si se izvinjavao jer te advokat startovao, za nepuna 3 dana su ti našli IP i kontakt i svePostovani korisnici,pomenut sam vise puta I reci cu vam da sam ja izneo detalje iz privatnog zivota tj istorijat rada po lokacijama.Sve ostalo je bila izmisljotina ,vec objasnjeno.Tuzen sam za povredu ugleda I casti I nanosenje dusevne boli gospodji I porodici.Advokat je taksativno I eksplicitno napisao kako je dosao do mene...detalji iz price,Ime maserke sa lokacijom salona,cak broj iz user name,IPadresa (tako sam razumeo)koju je dobio preko mup.Devojke tacno znaju sta kome pricaju,sta kome rade I vode evidenciju zbog ekstremnih manijaka koji mogu da ih ugroze I policije,njegovo tumacenje.Pitanje je koliko devojke zele daleko da idu I koga znaju.U mom slucaju se pokazalo kao ozbiljna greska I problem.Ukazujem na nekorektnost administratora koji posle destine mejlova I internih poruka ne zeli da obrise moje poruke I isclani me.JOS JEDNOM MOLIM SA MI IZADJE U SUSRET I UMANJI MI PROBLEME TOKOM NASTUPAJUCEG SUDSKOG PROCESA.
Kiki je cavaBrt ti opet nešto muljaš, kako su te tako brzo otkrili, čudna mi cela ova tvoja priča. Kapiram lagao si ok, znali smo i bez tvog izvinjenja. Kako su dobili tako ekspresno IP adresu od admina koji je hrvat... pisao si 29.11. i to ti je prva poruka ikada, a onda 02.12. si se izvinjavao jer te advokat startovao, za nepuna 3 dana su ti našli IP i kontakt i sve. Daj bože da imamo tako efikasne organe i operativce. Ništa se tu meni ne uklapa ali ajde ...
Vidi, ozbiljno ga prekardašio, ako je kiki, kiki naravnoKiki je cava![]()
Ma kiki se uclanila 29.11 i vec stigla na sud , sta ce biti tek do ng , isto i ona JA69 mnogo je potresloVidi, ozbiljno ga prekardašio, ako je kiki, kiki naravnoAli da smrdi cela priča, dismr ozbiljno!
To i kažem, cela priča je šuntava za medalju...Ma kiki se uclanila 29.11 i vec stigla na sud , sta ce biti tek do ng , isto i ona JA69 mnogo je potreslo![]()
Da u pravu si , evo posle price o emi devojka je ugasila telegram nalog i na sms neodgovaraOno što me najviše smara u celoj ovoj priči je što su mentoli razjebali forum, što idu i pričaju kod devojaka i pozivaju se na forum, pa sad sve devojke pa i saloni prate forum i izgubilo sve smisao totalno... Ne postoji nikakva diskrecija više, nizakoga...
Ako misliš na @ema_masaza, radi, javlja se pre podne radi zakazivanje, napuni termine za taj dan i posle toga se javlja kad ima slobodno, za vreme termina ne drka telefon.Da u pravu si , evo posle price o emi devojka je ugasila telegram nalog i na sms neodgovara![]()
Pa zato je Silvana uvela gace i peskir , uskoro ce i cebe preko glaveZamisli ti koliki treba da si debil, da odeš i tražiš drkicu ili šta god, devojka neće da radi ili ti kaže "ja to ne radim" i ti ko neki bizgov se pozoveš i kažeš "aaa mene si našla, peri miki žiki si drkala, pročitao sam na forumu!!!" To rade konstantno...![]()
Ma da, prave problem vlasnicima/cama, naplaše ih za medalju. Neka dileja zvala telefonom i pregovara za drkicu ili oral, raspametio ženu, još uzeo da se objašnjava kao šta me jebeš, drkate celom gradu, sad mene našla da odjebavaš. Sačuvaj i sakloni dileje, tražiće na masažu u skafander da se dolazi, posle takvih ludaka...Pa zato je Silvana uvela gace i peskir , uskoro ce i cebe preko glave![]()
"...detalji iz price,Ime maserke sa lokacijom salona,cak broj iz user name,IPadresa (tako sam razumeo)koju je dobio preko mup." U moje vreme, dok sam se bavio pravom, MUP nije davao "uslugu" potrage i davanja informacija o privatnim licima, advokatima radi privatnog utuzenja.To i kažem, cela priča je šuntava za medalju...
Ma da, to ide tužilaštvu, znači mora da se pokrene tužba protiv NN počinioca, tužilaštvo izdaje nalog, kad dobije podatke od mup-a, advokat može preko tužilaštva da dobije osobu koja je tužena. Kapiram da tako nekako ide procedura, ali advokatu direktno, samo ispod ruke, a to znasči da nije optužnica pokrenuta još. Ali opet brt, za 3 dana da pokupe sve podatke, a poštuju zakonske procedure, nema trika..."...detalji iz price,Ime maserke sa lokacijom salona,cak broj iz user name,IPadresa (tako sam razumeo)koju je dobio preko mup." U moje vreme, dok sam se bavio pravom, MUP nije davao "uslugu" potrage i davanja informacija o privatnim licima, advokatima radi privatnog utuzenja.
Ma nikako nepominjati forum cak i kad te usput pitaju , vec mi je neko pisao da su ga propitivale u jednom salonu ali se kolega pravio da nista nezna .Ma da, to ide tužilaštvu, znači mora da se pokrene tužba protiv NN počinioca, tužilaštvo izdaje nalog, kad dobije podatke od mup-a, advokat može preko tužilaštva da dobije osobu koja je tužena. Kapiram da tako nekako ide procedura, ali advokatu direktno, samo ispod ruke, a to znasči da nije optužnica pokrenuta još. Ali opet brt, za 3 dana da pokupe sve podatke, a poštuju zakonske procedure, nema trika...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|