Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da da se izbegavaju detalji obavezno , kako bi bilo da one dodju i kazu na forumu: bio mi kiki juce nije mu se digao a ja se nalozila i pregorila ili aca svrsio kad ga je stavio u kondomKo ovde postuje zakonske procedure, a i realno mozda je devojka iz price izvukla ko je on zapravo, mozda se on jos negde izlajao. To mi je mnogo vise verovatno. Svakako da treba biti pazljiviji i da smo ovom temom sjebali nesto sto je dobro funkcionisalo godinama, da ne kazem decenijama.
Ja sam siguran da i one imaju neke grupe, ali su diskretnije te mi ne znamo za njih.Da da se izbegavaju detalji obavezno , kako bi bilo da one dodju i kazu na forumu: bio mi kiki juce nije mu se digao a ja se nalozila i pregorila ili aca svrsio kad ga je stavio u kondom![]()
Silvana, zajebana kao kratko ćebePa zato je Silvana uvela gace i peskir , uskoro ce i cebe preko glave![]()
Silvana, zajebana kao kratko ćebePa zato je Silvana uvela gace i peskir , uskoro ce i cebe preko glave![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|