Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da da se izbegavaju detalji obavezno , kako bi bilo da one dodju i kazu na forumu: bio mi kiki juce nije mu se digao a ja se nalozila i pregorila ili aca svrsio kad ga je stavio u kondomKo ovde postuje zakonske procedure, a i realno mozda je devojka iz price izvukla ko je on zapravo, mozda se on jos negde izlajao. To mi je mnogo vise verovatno. Svakako da treba biti pazljiviji i da smo ovom temom sjebali nesto sto je dobro funkcionisalo godinama, da ne kazem decenijama.
Ja sam siguran da i one imaju neke grupe, ali su diskretnije te mi ne znamo za njih.Da da se izbegavaju detalji obavezno , kako bi bilo da one dodju i kazu na forumu: bio mi kiki juce nije mu se digao a ja se nalozila i pregorila ili aca svrsio kad ga je stavio u kondom![]()
Silvana, zajebana kao kratko ćebePa zato je Silvana uvela gace i peskir , uskoro ce i cebe preko glave![]()
Silvana, zajebana kao kratko ćebePa zato je Silvana uvela gace i peskir , uskoro ce i cebe preko glave![]()
Ti si bre neki dasa koji vredja I muski I zenski rod.Postuj ,ako znas ,nekoga ko ti je nesto i pruzio ali za novac a ne zato sto si kurati dasa,glavni jebac.Vazno je da se tebi dize.Da da se izbegavaju detalji obavezno , kako bi bilo da one dodju i kazu na forumu: bio mi kiki juce nije mu se digao a ja se nalozila i pregorila ili aca svrsio kad ga je stavio u kondom![]()
Da i ne treba pokusavatiZnas, ima ona "Ja ga krstim, a on prdi...", jednostavno ne mozes nekim ljudima objasniti.
Druze, bas u toj zemlji nije legali
Znas, ima ona "Ja ga krstim, a on prdi...", jednostavno ne mozes
Pa nece sigurno da piskara po forumima neki mangup ,dasa i bitan lik ,a jos manje da spominje imena,deli brojeve i pise detalje javno.To su sve krsevi i jadnici ,da imaju gram mozga sabrali bi sami 2 i 2. Njima je to sprdnja da se igraju sa necijim zivotom.Ja bih dobro razmislio pre nego sto javno napisem tako nesto.Ti si bre neki dasa koji vredja I muski I zenski rod.Postuj ,ako znas ,nekoga ko ti je nesto i pruzio ali za novac a ne zato sto si kurati dasa,glavni jebac.Vazno je da se tebi dize.
Postuj kad neko nesto kaze pa se izvini.
Kad si mangup sto se krijes iza user name,pseudonima ...objavi svoje puno ime,sliku stavi,broj telefona....
Kao sto radis I radite sa tim nesretnim devojkama.Kod tih devojka dolaze I malo veci igraci a ne misevi koji se kriju po forumu koji blate. Mogu u zivot da vam useru.Vi znate koliko vaterpolisti ili nekome treba vremena u mup da dodje do ip adrese I prosledi advokatu.A ide I on redovno na masaze,da ne kazem generali I visoki sluzbenici mup I bia.Osetljivi su na devojacke suze I zalbe.
Samo vi pritiskajte,objavljujte,filujte,lazite,delite brojeve I slike
Sta vi imate,koje dokaze...a one imaju sve ovo ovde sto blatite,objavljujete slike,telefone ..sve vase zelje I moljakanja preko vibera ili telefona a neke I vase slike tokom raznih masaza.Obezbede se devojke.
A I vi neki mozda imate zene I cerke,mada sumnjam...
Pazite da I vama ne zakuca advokat na vrata I policija za nanosenje povreda ugleda I casti,za lazi,za objavljivanje privatnog zivota,afresa,telefona...
Da imate mozga I pare ne bi po forumima trazili ko ce da vam izdrka za par hiljada. Nadjite mlade,lepe ,zgodne devojke sa silikonima kad vas to pali...ali one kostaju,traze da budete dase,da izgledate...drzite se vi mnogi plavog mosta I obrenovackog puta.
Ja sa vama lepo,korektno iznesem svoj problem ,gresku...vi me iznapusavate...mnogo drkadzija na jednom mestu.
A gospodjice gde vi radite ? Mozda dorcolPa nece sigurno da piskara po forumima neki mangup ,dasa i bitan lik ,a jos manje da spominje imena,deli brojeve i pise detalje javno.To su sve krsevi i jadnici ,da imaju gram mozga sabrali bi sami 2 i 2. Njima je to sprdnja da se igraju sa necijim zivotom.Ja bih dobro razmislio pre nego sto javno napisem tako nesto.
Zini da ti kazem.Nisam gospodjica ,na tvoju zalost.Nacuo sam za forum,proculo se…A gospodjice gde vi radite ? Mozda dorcol![]()
Tako i treba jbg. Mada forum je već provaljena priča, moraćemo da menjamo taktikuMa nikako nepominjati forum cak i kad te usput pitaju , vec mi je neko pisao da su ga propitivale u jednom salonu ali se kolega pravio da nista nezna .
Nije poenta plašenje, bmk iskreno. Nemamo intimu više i to mi se nikako ne sviđa. Ova priča ima poente ako je diskretno, nikako drugačije. Kreirao sam privatnu grupu na tgr. Ko želi da se priključi cimajte me u dm da vam dam link. Ja ovde pisati više neću...Ljudi šta ste se usrsli, tih fora što vas plaše te kurve, te sud te tužbe te murija itd. Ne pominju forum i slično. Shvatite da one prve rade nelegalno i nude vam nelegalne usluge. One su krive ako ih provale same hoće veliku lovu, ako su toliko poštene, nek rade u pekari, kafiću, prodavnici, butiku itd pa neće tamo plata 70 soma. Ovde uzmu minimum 300 soma a neke i više.
Gospođo draga, sve je u redu. Nema potrebe da penite...Ti si bre neki dasa koji vredja I muski I zenski rod.Postuj ,ako znas ,nekoga ko ti je nesto i pruzio ali za novac a ne zato sto si kurati dasa,glavni jebac.Vazno je da se tebi dize.
Postuj kad neko nesto kaze pa se izvini.
Kad si mangup sto se krijes iza user name,pseudonima ...objavi svoje puno ime,sliku stavi,broj telefona....
Kao sto radis I radite sa tim nesretnim devojkama.Kod tih devojka dolaze I malo veci igraci a ne misevi koji se kriju po forumu koji blate. Mogu u zivot da vam useru.Vi znate koliko vaterpolisti ili nekome treba vremena u mup da dodje do ip adrese I prosledi advokatu.A ide I on redovno na masaze,da ne kazem generali I visoki sluzbenici mup I bia.Osetljivi su na devojacke suze I zalbe.
Samo vi pritiskajte,objavljujte,filujte,lazite,delite brojeve I slike
Sta vi imate,koje dokaze...a one imaju sve ovo ovde sto blatite,objavljujete slike,telefone ..sve vase zelje I moljakanja preko vibera ili telefona a neke I vase slike tokom raznih masaza.Obezbede se devojke.
A I vi neki mozda imate zene I cerke,mada sumnjam...
Pazite da I vama ne zakuca advokat na vrata I policija za nanosenje povreda ugleda I casti,za lazi,za objavljivanje privatnog zivota,afresa,telefona...
Da imate mozga I pare ne bi po forumima trazili ko ce da vam izdrka za par hiljada. Nadjite mlade,lepe ,zgodne devojke sa silikonima kad vas to pali...ali one kostaju,traze da budete dase,da izgledate...drzite se vi mnogi plavog mosta I obrenovackog puta.
Ja sa vama lepo,korektno iznesem svoj problem ,gresku...vi me iznapusavate...mnogo drkadzija na jednom mestu.
Definitivno je onaDa i ne treba pokusavati…..
Ili što bi naš narod rekao: "Htele bi da se karaju, ali da im ne uđe..."Ljudi šta ste se usrsli, tih fora što vas plaše te kurve, te sud te tužbe te murija itd. Ne pominju forum i slično. Shvatite da one prve rade nelegalno i nude vam nelegalne usluge. One su krive ako ih provale same hoće veliku lovu, ako su toliko poštene, nek rade u pekari, kafiću, prodavnici, butiku itd pa neće tamo plata 70 soma. Ovde uzmu minimum 300 soma a neke i više.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|