Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio ja davno....ako volis bbw dobra...bas lijepaAko moze neki info je li neko bio , dogovorio ,odgovorila mu.
svi smo se izredali na njoj, ima i tema o njoj na forumu..Jel bio neko kod Kristi sa as oglasa
Jel jos aktivna tema?svi smo se izredali na njoj, ima i tema o njoj na forumu..
Bio sam skoro, prelijepa djevojka, ali radi nezainteresovano, samo sa gumicom i jos zapinje zubima, ne isplati se para...Jel bio neko kod Kristi sa as oglasa
Kada mozemo očekivatiUskorooooooo!
️🛏
![]()
Tamo krajem godine start. Mnogo je priprema oko stana, jer planiram ostati duži period u BL. Izvinjavam se što mnogima neću odgovoriti u PP, samo s par vas sam razmijenila neke info. Sve mi je trenutno u blokadi.Kada mozemo očekivati
Tamo krajem godine start. Mnogo je priprema oko stana, jer planiram ostati duži period u BL. Izvinjavam se što mnogima neću odgovoriti u PP, samo s par vas sam razmijenila neke info. Sve mi je trenutno u blokadi.
Za one koji se odluče biti klijenti, mogu da očekuju mnogo vrta masaža, imajući u vidu da sam tarapeut. Za one znatiželjne mogu reći da sam naprosto razočarana odnosom u komunikaciji s jednom damom. I sama sam kriva što se ovdje reklamiram a ne na Insta. ili nekoj drugoj platformi.
Ne očekujte više od profi masaže, kome ne odgovara neka me ne kontaktira kada bude kontakt objava.
Nema Sex-a, nema skidanja, nema dodirivanja grudi. I ne vidim u čemu je problem, 90% klijenata su mi muškarci a većina njih ne dolazi zato što im je masaza zaista i potrebna. I svi se vraćaju redovno, a vi se samo zapitajte čime sam to zaslužila...
♡♡♡
Bravo…mislim postujem masaze al zna se zasta je ovaj forum jos kad napise nemojte ni pomisljatiA zasto se reklamiras na ovom forumu ako ne pruzas te usluge? Razocarana si ponasanjem pojedinaca a ne vidis poentu foruma. Nemoj spamovati forum ako ne pruzas to i reklamiraj se negdje drugo.
ma retardiran/a bolan.. ignore i gass dalje..Bravo…mislim postujem masaze al zna se zasta je ovaj forum jos kad napise nemojte ni pomisljati
Da nije to ona sto je zapravo musko trans,kolega bio i potvrdio,ako mislimo na isto,plava kosa,zvala se Anna na viber..Kratka recenzija za Ana Banja Luka +38766431745 sa AS oglasa.
Ja i kolega bili, brz i lak dogovor.. Radi oral bez gumice za 70 KM, dobro izgleda i voli prije svega, tako da je sve bilo top, korektno i opustenoRadi u centru, eto moja topla preporuka svima kojima treba brzinsko, a povoljno zadovoljstvo
Ja cu svakako ponovit, kolega je vec redovan kod nj
Ja kad sam se dop s njom rece da je transsexual, sad mi nista nije jasno?Kratka recenzija za Ana Banja Luka +38766431745 sa AS oglasa.
Ja i kolega bili, brz i lak dogovor.. Radi oral bez gumice za 70 KM, dobro izgleda i voli prije svega, tako da je sve bilo top, korektno i opustenoRadi u centru, eto moja topla preporuka svima kojima treba brzinsko, a povoljno zadovoljstvo
Ja cu svakako ponovit, kolega je vec redovan kod nje!
Trans je al vole ljudi i to izgledaJa kad sam se dop s njom rece da je transsexual, sad mi nista nije jasno?
Jebem ti sunceTrans je al vole ljudi i to izgleda![]()
Zamalo da i sam odem da se zajebem al napisa na kraju trans kao, jos da sam otisao da ne mogu ni pobjeci da me iznabija bratJebem ti sunce![]()
Mozda je trans riba, ja je mogu pohvaliti, moje iskustvo da dobro izgleda i da oral radi savrseno... neka potvrdi jos ko je bio kod njeTrans je al vole ljudi i to izgleda![]()
Ja kad sam se dop s njom rece da je transsexual, sad mi nista nije jasno?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|