Alvaro76
Well-known member
NePozdrav kakva je ova maserka iz celinca zna li neko o njoj nesto, radi li seks?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NePozdrav kakva je ova maserka iz celinca zna li neko o njoj nesto, radi li seks?
Ako si dogovorio i bio pisi iskustva...Jbg kad je neko najebao od njih zato traze
Ne znam jeste culi ima neka nova djevojka oglasava se na instagramu da radi masaze,na starcevici bude ali sam cuo isto da bude hepi end na kraju”mozda i sex”tako se prica u kafani
Cekam da ugovorim
Kako se zove na Instagramu?Jbg kad je neko najebao od njih zato traze
Ne znam jeste culi ima neka nova djevojka oglasava se na instagramu da radi masaze,na starcevici bude ali sam cuo isto da bude hepi end na kraju”mozda i sex”tako se prica u kafani
Cekam da ugovorim
Ne radi vise!Sta je sa Ivanom ovom sa City of Love ima li iko iskustva,kontakt,pisao na broj sa oglasa ne isporucuje se poruka
Mislim da je ovo elena bucka.....nakom duge pauze se vraca izgledahttps://cityoflove.com/profile/719271/678402/213
je li ko bio ovde vidim da je IG jedini kontakt... nije baš diskretno...
Ako moze neki info je li neko bio , dogovorio ,odgovorila mu.https://cityoflove.com/profile/719271/678402/213
je li ko bio ovde vidim da je IG jedini kontakt... nije baš diskretno...
Piše da ne prihvata "fejk" naloge sa IG. A meni ne pada na pamet da joj pišem sa ličnog IG acc.Ako moze neki info je li neko bio , dogovorio ,odgovorila mu.
Bio ja davno....ako volis bbw dobra...bas lijepaAko moze neki info je li neko bio , dogovorio ,odgovorila mu.
svi smo se izredali na njoj, ima i tema o njoj na forumu..Jel bio neko kod Kristi sa as oglasa
Jel jos aktivna tema?svi smo se izredali na njoj, ima i tema o njoj na forumu..
Bio sam skoro, prelijepa djevojka, ali radi nezainteresovano, samo sa gumicom i jos zapinje zubima, ne isplati se para...Jel bio neko kod Kristi sa as oglasa
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|