I mene zanima, izgleda da radi sa onom Lenkom, koliko sam skontaoJel iko kontaktirao Sani sa As Oglasa? Ako jeste može neka recenzija..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene zanima, izgleda da radi sa onom Lenkom, koliko sam skontaoJel iko kontaktirao Sani sa As Oglasa? Ako jeste može neka recenzija..
Top ako ne i najjaca mozda…ali dugo nedostupna…iz sarajeva je…dolazila cetvrtkom i bude do nedelje bar je tako bilo sad ne znam
Ma koga boli kurac za tvoju glupu masazu,dosla si ovdje da reklamiras se a neces da se jebes.Mars u 3 picke materine svojeTamo krajem godine start. Mnogo je priprema oko stana, jer planiram ostati duži period u BL. Izvinjavam se što mnogima neću odgovoriti u PP, samo s par vas sam razmijenila neke info. Sve mi je trenutno u blokadi.
Za one koji se odluče biti klijenti, mogu da očekuju mnogo vrta masaža, imajući u vidu da sam tarapeut. Za one znatiželjne mogu reći da sam naprosto razočarana odnosom u komunikaciji s jednom damom. I sama sam kriva što se ovdje reklamiram a ne na Insta. ili nekoj drugoj platformi.
Ne očekujte više od profi masaže, kome ne odgovara neka me ne kontaktira kada bude kontakt objava.
Nema Sex-a, nema skidanja, nema dodirivanja grudi. I ne vidim u čemu je problem, 90% klijenata su mi muškarci a većina njih ne dolazi zato što im je masaza zaista i potrebna. I svi se vraćaju redovno, a vi se samo zapitajte čime sam to zaslužila...
♡♡♡
Ekstra je cura i dobro radi posao. 100e pola sata.
Bravo, svaka čast meni to odgovara... ako moze javi mi kontakt u PPTamo krajem godine start. Mnogo je priprema oko stana, jer planiram ostati duži period u BL. Izvinjavam se što mnogima neću odgovoriti u PP, samo s par vas sam razmijenila neke info. Sve mi je trenutno u blokadi.
Za one koji se odluče biti klijenti, mogu da očekuju mnogo vrta masaža, imajući u vidu da sam tarapeut. Za one znatiželjne mogu reći da sam naprosto razočarana odnosom u komunikaciji s jednom damom. I sama sam kriva što se ovdje reklamiram a ne na Insta. ili nekoj drugoj platformi.
Ne očekujte više od profi masaže, kome ne odgovara neka me ne kontaktira kada bude kontakt objava.
Nema Sex-a, nema skidanja, nema dodirivanja grudi. I ne vidim u čemu je problem, 90% klijenata su mi muškarci a većina njih ne dolazi zato što im je masaza zaista i potrebna. I svi se vraćaju redovno, a vi se samo zapitajte čime sam to zaslužila...
♡♡♡
Ih kako doci do nje haha ja se satro pisajućiEkstra je cura i dobro radi posao. 100e pola sata.
Sve cijene sto pisu 30 minuta 60-70e i 1h 100-120e su Kineskinje dvije ni blizu ovih sa slika.Relativno sam nov u ovom sportu, pa da pitam; jesu li sve ove strankinje po EGE i COL laznjaci?
Jesu to ove gore sa Hiseta sto se spominju? Cujem da nisu nešto..Sve cijene sto pisu 30 minuta 60-70e i 1h 100-120e su Kineskinje dvije ni blizu ovih sa slika.
Ouu yessDobar dan, ima li neko kontakt od neke žene okoline BL, da ima preko 40 godina
ja sutra ode kod Lane koga jebe kakva je da je odeIma li ista da nije sa ovih oglasa. Godine nisu bitne od 20 do 45 samo da valja šta.
Pratim.....Ouu yess
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|