BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Za Snjezu mozda jest malo vise 300, ali kakve su one od 100,150,200 KM, onda nije uopste puno.
Iskreno, ko ima djevojku ili zenu, nema potrebe da ide kod bilo koje i da plaća pola sata ili sat vremena ceifa za koje trebalo dosta vise vremena i rada da se zarade te pare.

Ne znam zašto blatite curu?! Ako nemate pare ne kontaktirajte!!!! Tražiti ono što odgovara vašem budžetu!
nije svakome budzet problem, ja joj isto ne bih dao 500 nikad, ali ima ona svoje morone koji daju 500 i vise jer je njima to ok i ona im je ok, meni nije, ne bi isao njoj nikako ni za dzabe.. a generalno kad sve okolnosti sagledas, ne vrijedi 500 brat bratu..

Pa bolje i njoj 500 nego Snježi 300… Snježa se trudi i sve ali je brate losak za 300… ja čekam opet Laylu, ona je klasa a nije skupa…
nit ova vrijedi300 ni ona 500.. ali o ukusu se ne prica, neko plati 500 curi od 100 kg, a neko trazi grancice mrsave.. manje sise vece sise i 100 drugih stvari,ne cini cijenu samo izgled i higijena, imatoga, dakle100x samrekao da u ovo malo recenzija sto ima ne treba pisati sta vi mislite iz svog ugla i sta ste svojim ocima vidjeli jer sve to isto nekome ne izgleda tako.. u recenziju se stavlja opis, opis dogovora,cijena, i pristup..ostalo je beskorisno pisanje romana o curama, a i tokako je neka arogantna ovo i ono, nisu prema svima arogantne, neke i jesu, to su sve individualne stvari..

nije svakome budzet problem, ja joj isto ne bih dao 500 nikad, ali ima ona svoje morone koji daju 500 i vise jer je njima to ok i ona im je ok, meni nije, ne bi isao njoj nikako ni za dzabe.. a generalno kad sve okolnosti sagledas, ne vrijedi 500 brat bratu..
Svako ima pravo da sebe zacijeni koliko hoće, tvoje je hoćeš li ili nećeš pristati na to.

Svako ima pravo da sebe zacijeni koliko hoće, tvoje je hoćeš li ili nećeš pristati na to.
naravno.. :) kad imas musterije koje misle dajebu klasu, mozes da im uzmes koliko hoces, to je ona politika manje musterija a isto para, laksejoj se jebat sa dvojicom za 1000 danas nego sa njih 5 za iste pare.. ima to smisla dokima ovaca, a bilo je i bit ce.. to je strana gledista prodavaca.. ja da to radim vjerovatno bi isto tako :) noja sam kupac koji ne placa robu koja je precijenjena jer mi nije prijeko potrebna a ne radim recke.. ali ima i onih koji pisu recke i misle drugacije.. nigdjenisam rekao da nema pravo da stavi i 2000 za sat..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh