BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

nit ova vrijedi300 ni ona 500.. ali o ukusu se ne prica, neko plati 500 curi od 100 kg, a neko trazi grancice mrsave.. manje sise vece sise i 100 drugih stvari,ne cini cijenu samo izgled i higijena, imatoga, dakle100x samrekao da u ovo malo recenzija sto ima ne treba pisati sta vi mislite iz svog ugla i sta ste svojim ocima vidjeli jer sve to isto nekome ne izgleda tako.. u recenziju se stavlja opis, opis dogovora,cijena, i pristup..ostalo je beskorisno pisanje romana o curama, a i tokako je neka arogantna ovo i ono, nisu prema svima arogantne, neke i jesu, to su sve individualne stvari..
Ja koliko vidim, ovde romane samo ti pišeš….

da li iko razumije poentu price…da se radi o trzistu rada…budite ljuti sto nema vise cura a ne koliko koja kosta…za ines se slazem da je puno ali je dobra i jedina je uz snjezu…pa ljudi moji 10 cura da ima u gradu cjene bi bile drugacije…ines bi bila 200 a snjeza 50…ja da sam ines stavio bi 1000…zar joj nije bolje na dan uzet dve tri hiljade s dva tri lika…nego uzimat za 24 sata po 50,100 km da joj 30 likova ulazi svaki po sata u zgradu…forum vise nije vredan rasprave

Na to sve bar da ima cura koje su tu 24 sata sedam dana a ko ena il slicno koja dolazi nesto na dve noci pa joj u autu dok vozi dovde stigne hiljadu poruka

Izgleda da su bar 2 brazilke tu.. Ako neko bude neka javi iskustva... ako su upola kao Layla onda se definitivno isplati.

da li iko razumije poentu price…da se radi o trzistu rada…budite ljuti sto nema vise cura a ne koliko koja kosta…za ines se slazem da je puno ali je dobra i jedina je uz snjezu…pa ljudi moji 10 cura da ima u gradu cjene bi bile drugacije…ines bi bila 200 a snjeza 50…ja da sam ines stavio bi 1000…zar joj nije bolje na dan uzet dve tri hiljade s dva tri lika…nego uzimat za 24 sata po 50,100 km da joj 30 likova ulazi svaki po sata u zgradu…forum vise nije vredan ras
da li iko razumije poentu price…da se radi o trzistu rada…budite ljuti sto nema vise cura a ne koliko koja kosta…za ines se slazem da je puno ali je dobra i jedina je uz snjezu…pa ljudi moji 10 cura da ima u gradu cjene bi bile drugacije…ines bi bila 200 a snjeza 50…ja da sam ines stavio bi 1000…zar joj nije bolje na dan uzet dve tri hiljade s dva tri lika…nego uzimat za 24 sata po 50,100 km da joj 30 likova ulazi svaki po sata u zgradu…forum vise nije vredan rasprave
I još bi se cjenkali, druže ako nemaš pare NE JAVLJAJ SE

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh