neki ni kad procitaju roman ne kontaju sta su procitali.. haman je dzaba.. odsada cu skracivatJa koliko vidim, ovde romane samo ti pišeš….

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neki ni kad procitaju roman ne kontaju sta su procitali.. haman je dzaba.. odsada cu skracivatJa koliko vidim, ovde romane samo ti pišeš….
Ova jedna brazilka sa kojom sam ja bio je dobra zaista. Stvar ukusa. Ali vrijedi 150€. Sa drugom nisam bio. Skup je to sport za svaki dan drugu probati.Je li iko bio kod ukrajinki na starcevici
Brazilke su lose debeele
da li iko razumije poentu price…da se radi o trzistu rada…budite ljuti sto nema vise cura a ne koliko koja kosta…za ines se slazem da je puno ali je dobra i jedina je uz snjezu…pa ljudi moji 10 cura da ima u gradu cjene bi bile drugacije…ines bi bila 200 a snjeza 50…ja da sam ines stavio bi 1000…zar joj nije bolje na dan uzet dve tri hiljade s dva tri lika…nego uzimat za 24 sata po 50,100 km da joj 30 likova ulazi svaki po sata u zgradu…forum vise nije vredan ras
I još bi se cjenkali, druže ako nemaš pare NE JAVLJAJ SEda li iko razumije poentu price…da se radi o trzistu rada…budite ljuti sto nema vise cura a ne koliko koja kosta…za ines se slazem da je puno ali je dobra i jedina je uz snjezu…pa ljudi moji 10 cura da ima u gradu cjene bi bile drugacije…ines bi bila 200 a snjeza 50…ja da sam ines stavio bi 1000…zar joj nije bolje na dan uzet dve tri hiljade s dva tri lika…nego uzimat za 24 sata po 50,100 km da joj 30 likova ulazi svaki po sata u zgradu…forum vise nije vredan rasprave
Jesil bio?Je li iko bio kod ukrajinki na starcevici
Brazilke su lose debeele
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |