BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Ljudi jel iko bio sa Kristinom sa AS oglasa. Sto radi samo oral. Jel to ona. Sto je radila kod Kafiterije na Starčevivi ili je neka druga.

Ljudi jel nwko bio sa onom Monicom iz EGE sto ima oglas za BL. Meni ne odgovara agencija na poruku.
Bio sam ja, pre godinu -dve u Sarajevu. Mala je top, visoka vitka prirodna sisa, pusenje odlicno sve naj. Ja sam bio sa ovom sto je na fotkama. Kad stupis u kontakt sa pimpom- agentom i kad dogovoris susret ko ce ti otvoriti vrata ne znam. Mada svi dogovori moji sa ovim brojem tel. uvijek su bili ok. Ono sto je na fotkama to sam i dobio.

Ljudi jel nwko bio sa onom Monicom iz EGE sto ima oglas za BL. Meni ne odgovara agencija na poruku.

Ja sam dva puta bio sa djevojkama iz te agencije i sve je top bilo. Prethodna dva puta to nisu bile djevojke sa oglasa, ali sam ih pitao da pošalju sliku djevojke koja je stvarno u BL i oni su to uradili.

Ovog puta izgleda da je stvarno ova Monica sa oglasa u BL (njenu sliku su mi poslali). Probao bih da sam u BL trenutno. Ako bude tu kad se vratim, posjetiću je.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh