Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da neko ima,ti bi posalo poruku jesi za sex,a ona odma jesam i gotovoIma li neko brod od Ivane Puzic?
Kako se zove na instaZna li se sta za onu Dajanu sa Petrol pumpe kod Lesnine ? Zivi zivot na visokoj nozi a radi kao kasirka![]()
ma jebe se 100% odmah je dodaj na insta i pitaj za cijenu i posle i nama dodaj informacije kako je bilo.. buahahahahahhZna li se sta za onu Dajanu sa Petrol pumpe kod Lesnine ? Zivi zivot na visokoj nozi a radi kao kasirka![]()
Bio ja ranije, prijatna zena ali oko 47-50 god. Samo masaža sa završnicom. Bude u sexy vešu ali nije lijepa nesto u licu. Ne znam sta bih rekao, svačiji ukus nije isti, ja nebi više išao. Za to para možete nešto i jebati…Pojavi se neka nova Lady M na City of Love. Jel ko bio?
Lady M Banja Luka, Independent | City of Love
Erotske masaze,fetishi i dominacija Kontakt iskljucivo putem poziva na broj!!!cityoflove.com
Dragi forumaši. Molim Vas da ne pisemo stvari koje nisu tačne. Ivana je djevojka moga prijatelja. Ako mislimo na istu. I uopste se ne bavi ovim poslom. Nemojte to raditi. Nije ljudski.Ima li neko brod od Ivane Puzic?
Najmanje 10x sam napisao da se ne spominju djevojke koje nisu sa sajtova ili oglasa,i to da se spominju samo pod njihovim imenima kako se predstavljaju one sameDragi forumaši. Molim Vas da ne pisemo stvari koje nisu tačne. Ivana je djevojka moga prijatelja. Ako mislimo na istu. I uopste se ne bavi ovim poslom. Nemojte to raditi. Nije ljudski.
tesko je stoci objasnit da ako cure zele da svi imamo broj one ce ga same i objaviti negdje.. velika je besmislica ovo sa razmjenom brojeva.. mozes im pisati do besvijesti samo pravis opciju da ugasi broj i kupi drugi.. al jbga budala i retardiranih nikad nece nestat..Najmanje 10x sam napisao da se ne spominju djevojke koje nisu sa sajtova ili oglasa,i to da se spominju samo pod njihovim imenima kako se predstavljaju one same
Ali dzabe budalama pricati,oni su culi za ovu,oni su culi za neku sa pumpe pa daj broj ,ili daj broj kontakt od ove sa instagrama oni su culi da radi itd.
Stavljaju se djevojkama etikete koje nemaju veze sa tim poslom
Hvala na info. Nebi ni ja ako je tako.Bio ja ranije, prijatna zena ali oko 47-50 god. Samo masaža sa završnicom. Bude u sexy vešu ali nije lijepa nesto u licu. Ne znam sta bih rekao, svačiji ukus nije isti, ja nebi više išao. Za to para možete nešto i jebati…![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|