BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Pojavi se neka nova Lady M na City of Love. Jel ko bio?
Bio ja ranije, prijatna zena ali oko 47-50 god. Samo masaža sa završnicom. Bude u sexy vešu ali nije lijepa nesto u licu. Ne znam sta bih rekao, svačiji ukus nije isti, ja nebi više išao. Za to para možete nešto i jebati…:D

Dragi forumaši. Molim Vas da ne pisemo stvari koje nisu tačne. Ivana je djevojka moga prijatelja. Ako mislimo na istu. I uopste se ne bavi ovim poslom. Nemojte to raditi. Nije ljudski.
Najmanje 10x sam napisao da se ne spominju djevojke koje nisu sa sajtova ili oglasa,i to da se spominju samo pod njihovim imenima kako se predstavljaju one same
Ali dzabe budalama pricati,oni su culi za ovu,oni su culi za neku sa pumpe pa daj broj ,ili daj broj kontakt od ove sa instagrama oni su culi da radi itd.
Stavljaju se djevojkama etikete koje nemaju veze sa tim poslom

Najmanje 10x sam napisao da se ne spominju djevojke koje nisu sa sajtova ili oglasa,i to da se spominju samo pod njihovim imenima kako se predstavljaju one same
Ali dzabe budalama pricati,oni su culi za ovu,oni su culi za neku sa pumpe pa daj broj ,ili daj broj kontakt od ove sa instagrama oni su culi da radi itd.
Stavljaju se djevojkama etikete koje nemaju veze sa tim poslom
tesko je stoci objasnit da ako cure zele da svi imamo broj one ce ga same i objaviti negdje.. velika je besmislica ovo sa razmjenom brojeva.. mozes im pisati do besvijesti samo pravis opciju da ugasi broj i kupi drugi.. al jbga budala i retardiranih nikad nece nestat.. :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh