BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

A ovo za ruskinju je stvarno tačno, bio sam 2 puta kod nje. Mogao bih i izdetaljisati sve. Ali opet pi s neko našao nesto pogrdno da napiše.
Za ozbiljne musterije da znate, nije loša.
I ako ne vjerujete za makroa. Kad budete ulazili. Umjesto u dnevni otvorite vrata od sobe. Pa ce te ga videti :) ćelav tip 40-45 godina :)

A ovo za ruskinju je stvarno tačno, bio sam 2 puta kod nje. Mogao bih i izdetaljisati sve. Ali opet pi s neko našao nesto pogrdno da napiše.
Za ozbiljne musterije da znate, nije loša.
I ako ne vjerujete za makroa. Kad budete ulazili. Umjesto u dnevni otvorite vrata od sobe. Pa ce te ga videti :) ćelav tip 40-45 godina :)
Samo napiši sad kako si ti otvorio vrata koja budu inače zaključana iza kojih se gospodin nalazi. Kako si se predstavio dami pa je gospodin izašao?

Nisam dugo ovdje i ne znam kakvu reputaciju VladSepes ima, ali sam bio i ja jednom kod nje, i sve je istina sto je napisao jedino za makroa ne znam.

Zato djevojke obavezno tražite slike prije neko dodje adresu, svakakvi manijaka i sizofrecara ima ovde Lazo Lazarević ne moze pomoci. Tuku djevojke lazne evra momak donosi! Izigrava ispektora pred djevojkom on kao stiti !! Onda ne gine ono drugo oko imas , tu si negdje banja luci!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh