BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Ljudi, može info vezano za ove azijatkinje? Kontaktirao sam jedan broj, kaže makro ili ko već da su cure iz Rusije i Tajlanda i da biraš sam koju ćeš kad dođeš. Je li stvarno tako da možeš da biraš i je li stvarno cijena 100 evra za sat? Zvuči dobro...

Ne kontam da samo kineskinje imaju na sta smo spali…a bilo prije koliko hoces strankinja i to dobrih ne znam
Na sta smo spali to…pogledaj mostara samo ponude o sarajevu da ne pricam veci je dosta pa hajd dobro al mostar nidje veze a vidi ponude

Ne kontam da samo kineskinje imaju na sta smo spali…a bilo prije koliko hoces strankinja i to dobrih ne znam
Na sta smo spali to…pogledaj mostara samo ponude o sarajevu da ne pricam veci je dosta pa hajd dobro al mostar nidje veze a vidi ponude
Realnost je da i prije nije bila neka ponuda, sjecam se na cityoflove nekad bilo jedva 1-2 oglasa. Sada ih je mozda manje jer policija hapsi i plasi - sjecam se prije bile brazikle uhapsene, pa nedavno i kineskinje, a cini mi se da sam procitao da je Crystal Richi zabranjen ulazak u drzavu. Banja Luka je manje poznat i siromasniji grad od dva navedena. Jednostavno je citava situacija losa, zato je nabolja dugorocna opcija otici u neku bolju drzavu gdje imas pravu ponudu.

Realnost je da i prije nije bila neka ponuda, sjecam se na cityoflove nekad bilo jedva 1-2 oglasa. Sada ih je mozda manje jer policija hapsi i plasi - sjecam se prije bile brazikle uhapsene, pa nedavno i kineskinje, a cini mi se da sam procitao da je Crystal Richi zabranjen ulazak u drzavu. Banja Luka je manje poznat i siromasniji grad od dva navedena. Jednostavno je citava situacija losa, zato je nabolja dugorocna opcija otici u neku bolju drzavu gdje imas pravu ponudu.
Sity of love tanak bio slazem se al ege je bio dobar bas nisi se mogo odluciti nekad koju bi…jbg

Sity of love tanak bio slazem se al ege je bio dobar bas nisi se mogo odluciti nekad koju bi…jbg
Ako vidis na web archive org za EGE Banja Luka, vidis da je prije bilo svega par oglasa, uglavnom dupli oglasi i laznjaci. Mada bio je period prije oko 1-2 godine gdje je bilo vise brazilki prije nego sto su ih pohapsili i rastjerali, bila je i Crystal richi, a sad nema ni to. Imas samo par njih koje kostaju kao trecina ili polovina prosjecne plate.

Gledam ove sex dolls, vjestacke vagine i izgledaju mi sve primamljivije. Umjetna vagina je oko 30-50 KM na olx, platis jednom a koristis koliko hoces. Ionako je seks sa ovim prostitutkama slican masturbaciji.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh