BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Daj ljudi ne lupajte, otkud vam to da se sa Vesnom moze dogovoriti preko Instagrama, hajde nek neko posalje skrinsot gdje je dogovorio to sa njom, ja cu mu sam platiti jos jednom
Nisi valjda pao na foru pa pisao zeni na insta😂odavno ovdje kreteni spominju zene,djevojke koje nemaju veze sa ovim poslom
Kao sto sto je sad jedna budala rekla za Vesnu da joj se pise na insta a vi svi povjerovali u to

Nisi valjda pao na foru pa pisao zeni na insta😂odavno ovdje kreteni spominju zene,djevojke koje nemaju veze sa ovim poslom
Kao sto sto je sad jedna budala rekla za Vesnu da joj se pise na insta a vi svi povjerovali u to
cim se neka slika malo slobodnije oni postave upit ovdje 'jelu poslu' buahahahahhah, ali i treba ih lozit i potvrdit da jest u poslu.. :)

Pojedinci stavljaju imena nekih djevojaka sa Fb i Instagrama koje nemaju veze sa ovim poslom i stavljaju im etiketu " kurve" što nema veze primjer Vergicke ove Vesme i dtugih
Ne pricaj gluposti i ono sto ti ne znas pa mislis da nije sigurno…jedno su djevojke sa sajtova nebitno kojih i oglasa gdje vec preko kojih su presli i kurta i murta a drugo sto svi likovi koji koriste ovaj posao imaju nekog jos sa strane tj. Djevojke koje nece sa svakim neka preporuka itd..nece cure javno traze bas diskreciju…a ako te zanima ja sam bio sa jelenom vergic eto i sta sad

Ne pricaj gluposti i ono sto ti ne znas pa mislis da nije sigurno…jedno su djevojke sa sajtova nebitno kojih i oglasa gdje vec preko kojih su presli i kurta i murta a drugo sto svi likovi koji koriste ovaj posao imaju nekog jos sa strane tj. Djevojke koje nece sa svakim neka preporuka itd..nece cure javno traze bas diskreciju…a ako te zanima ja sam bio sa jelenom vergic eto i sta sad
Nebitno s'kim si kazem da se olako stavljaju imena djevojaka -neprovjereno

Nevidim razlog za nervozu...a posto sam iz Gradiske Vergicku veoma dobro znam i mogu životom tvrditi da nije u tom svjetu -,ima imucne roditelje i vodi racuna o kcerki tako da samo opušteno

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh