Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda nije tu. Ona je iz hr. I malo boravi tamo pa malo u BL.Da li neko zna sta je sa Ivanom poslao sam por ali nista.
Nisi valjda pao na foru pa pisao zeni na instaDaj ljudi ne lupajte, otkud vam to da se sa Vesnom moze dogovoriti preko Instagrama, hajde nek neko posalje skrinsot gdje je dogovorio to sa njom, ja cu mu sam platiti jos jednom
cim se neka slika malo slobodnije oni postave upit ovdje 'jelu poslu' buahahahahhah, ali i treba ih lozit i potvrdit da jest u poslu..Nisi valjda pao na foru pa pisao zeni na instaodavno ovdje kreteni spominju zene,djevojke koje nemaju veze sa ovim poslom
Kao sto sto je sad jedna budala rekla za Vesnu da joj se pise na insta a vi svi povjerovali u to
Pojedinci stavljaju imena nekih djevojaka sa Fb i Instagrama koje nemaju veze sa ovim poslom i stavljaju im etiketu " kurve" što nema veze primjer Vergicke ove Vesme i dtugihcim se neka slika malo slobodnije oni postave upit ovdje 'jelu poslu' buahahahahhah, ali i treba ih lozit i potvrdit da jest u poslu..![]()
Ne pricaj gluposti i ono sto ti ne znas pa mislis da nije sigurno…jedno su djevojke sa sajtova nebitno kojih i oglasa gdje vec preko kojih su presli i kurta i murta a drugo sto svi likovi koji koriste ovaj posao imaju nekog jos sa strane tj. Djevojke koje nece sa svakim neka preporuka itd..nece cure javno traze bas diskreciju…a ako te zanima ja sam bio sa jelenom vergic eto i sta sadPojedinci stavljaju imena nekih djevojaka sa Fb i Instagrama koje nemaju veze sa ovim poslom i stavljaju im etiketu " kurve" što nema veze primjer Vergicke ove Vesme i dtugih
Nebitno s'kim si kazem da se olako stavljaju imena djevojaka -neprovjerenoNe pricaj gluposti i ono sto ti ne znas pa mislis da nije sigurno…jedno su djevojke sa sajtova nebitno kojih i oglasa gdje vec preko kojih su presli i kurta i murta a drugo sto svi likovi koji koriste ovaj posao imaju nekog jos sa strane tj. Djevojke koje nece sa svakim neka preporuka itd..nece cure javno traze bas diskreciju…a ako te zanima ja sam bio sa jelenom vergic eto i sta sad
Ama covjece jedno su oglasi a jedno ko je nesto uspio mimo oglasa forum je da se podjeli…sad sto taj drugi nije uspio jbg…imo sam ja jos djevojaka koje nisam uspio a drugi znam da jesu…Nebitno s'kim si kazem da se olako stavljaju imena djevojaka -neprovjereno
Da u pravu si…objasnjenje ti je vrhunsko…ove ostale sto rade nemaju ni roditelje ni pare…vodi i snjeza racuna o svom djetetu al se jebe pored njegaNevidim razlog za nervozu...a posto sam iz Gradiske Vergicku veoma dobro znam i mogu životom tvrditi da nije u tom svjetu -,ima imucne roditelje i vodi racuna o kcerki tako da samo opušteno
A čovjeka jesi uporan a kad smo kod Snjeze te price da se jebe dok je djete u stanu nisu tačne - uvjek je mali bio u igraoni ili u vrticuDa u pravu si…objasnjenje ti je vrhunsko…ove ostale sto rade nemaju ni roditelje ni pare…vodi i snjeza racuna o svom djetetu al se jebe pored njega
Nemas ti pojma druzeA čovjeka jesi uporan a kad smo kod Snjeze te price da se jebe dok je djete u stanu nisu tačne - uvjek je mali bio u igraoni ili u vrticu
Ok u pravu si nemam ja pojma - nadam se da si sad zadovoljanNemas ti pojma druze
pa sta ces, debila i retarda nece nikad nestat...Pojedinci stavljaju imena nekih djevojaka sa Fb i Instagrama koje nemaju veze sa ovim poslom i stavljaju im etiketu " kurve" što nema veze primjer Vergicke ove Vesme i dtugih
sa budalom se ne raspravlja, on je to generalizovao..Nebitno s'kim si kazem da se olako stavljaju imena djevojaka -neprovjereno
vidis d aje covjek jeboNevidim razlog za nervozu...a posto sam iz Gradiske Vergicku veoma dobro znam i mogu životom tvrditi da nije u tom svjetu -,ima imucne roditelje i vodi racuna o kcerki tako da samo opušteno
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|