Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PpDa li neko ima kontakt od maserke iz Celinca, kako doci do nje?
Gdje se oglasava?Da li je neko možda imao iskustva sa
ovom? +38766431745- Banja Luka
Kupite klincu čokoladu i mirna bosna hajaVecinu da,ali desi se da mali bude tu
viberGdje se oglasava?
Laznjak vjv. Jel trazi X bon?
cuj viber.. idi bolan izdrkaj i ne jebi nass ovdje
Ona je skroz ok. Ima godina ali dobro izgleda. Slike su fotošopiranje ali simpa je i u živo. Pod Stacevicom je, da ne pisem adresu da me ne napadaju. I prošli put je bila na istoj adresi u istom stanu, ko je išao zna. Skroz je ok, usluga baš ok, oral bez. Engleski ne zna. Uvest ce vas u dnevni boravak, gde razvuče krevet. A u sobi joj je makro. Ili sta joj je već.Moze li info za Tonju ovu sa euroeskort?
Sta je bilo kad si se probudio?Ona je skroz ok. Ima godina ali dobro izgleda. Slike su fotošopiranje ali simpa je i u živo. Pod Stacevicom je, da ne pisem adresu da me ne napadaju. I prošli put je bila na istoj adresi u istom stanu, ko je išao zna. Skroz je ok, usluga baš ok, oral bez. Engleski ne zna. Uvest ce vas u dnevni boravak, gde razvuče krevet. A u sobi joj je makro. Ili sta joj je već.
Jarane sta je s glavom kako ne kontas…ovaj vladesepes je podvala lik koji pise sta bi ljudi htjeli da procitaju…ines nisamRocembak je Ines .... Sama sebe hvali da je dobra picka... Samo nikako da odgovori na poruke whatsapp dobro ima formasa budala cekace da barbika odgovori na poruke poslane
Jarane sta je s glavom kako ne kontas…ovaj vladesepes je podvala lik koji pise sta bi ljudi htjeli da procitaju…ines nisam
Al sam bio 5 puta kod
Dobro nek lik pise sta hoce pusti kraju nisi valda pao te grane njegove. Al zanima na kojim ti granama kad posmehujes zeni sa djetoom jos podvrujes utiske drugog govana koji pise. Druge zene koje bave ovim poslom imaju djecu zanima sta ti posmehujes utiske neke. Hoces pricamo tvoj mami kakav ona zivot imala zivot tezak sav po sebi zivot tezak... Forum sluzi druzenje podjelimo misljene nekom usrecimo da bude fino Forum lici nesto !Jarane sta je s glavom kako ne kontas…ovaj vladesepes je podvala lik koji pise sta bi ljudi htjeli da procitaju…ines nisam
Al sam bio 5 puta kod nje
Pa naravno da sluzi za misljenje i zato sam podjelio misljenje zasto snjeza ne vredi 300…a to nisam jedini reko…ako cemo pricati argumente pricacemo ako necemo nek ne ne ide niko na forumDobro nek lik pise sta hoce pusti kraju nisi valda pao te grane njegove. Al zanima na kojim ti granama kad posmehujes zeni sa djetoom jos podvrujes utiske drugog govana koji pise. Druge zene koje bave ovim poslom imaju djecu zanima sta ti posmehujes utiske neke. Hoces pricamo tvoj mami kakav ona zivot imala zivot tezak sav po sebi zivot tezak... Forum sluzi druzenje podjelimo misljene nekom usrecimo da bude fino Forum lici nesto !
Ovo je ološ koji curama daje lažne novčanice ima zavoj preko oka, visok mršav ništa mu ne vjerujte ostaće i bez drugog okaOna je skroz ok. Ima godina ali dobro izgleda. Slike su fotošopiranje ali simpa je i u živo. Pod Stacevicom je, da ne pisem adresu da me ne napadaju. I prošli put je bila na istoj adresi u istom stanu, ko je išao zna. Skroz je ok, usluga baš ok, oral bez. Engleski ne zna. Uvest ce vas u dnevni boravak, gde razvuče krevet. A u sobi joj je makro. Ili sta joj je već.
Ja se nikom ne podsmjehuhemPa naravno da sluzi za misljenje i zato sam podjelio misljenje zasto snjeza ne vredi 300…a to nisam jedini reko…ako cemo pricati argumente pricacemo ako necemo nek ne ne ide niko na forum
Pa naravno da sluzi za misljenje i zato sam podjelio misljenje zasto snjeza ne vredi 300…a to nisam jedini reko…ako cemo pricati argumente pricacemo ako necemo nek ne ne ide niko na forua
Pa naravno da sluzi za misljenje i zato sam podjelio misljenje zasto snjeza ne vredi 300…a to nisam jedini reko…ako cemo pricati argumente pricacemo ako necemo nek ne ne ide niko na fot
Ja se nikom ne podsmjehuhem
Samo govorim cinjenice
Jeste bas taj momak iz izigra inspektora plasi djevojke. djevojke nemoj sjedati gluposti kao inspektor za prostituciju! On je ovde forumu!!! Djevojka sve spričala 200 evra lazni isto zavoj preko oka , visok mršav prodaje pticu da inspektorOvo je ološ koji curama daje lažne novčanice ima zavoj preko oka, visok mršav ništa mu ne vjerujte ostaće i bez drugog oka
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|