JesteJe li to ona Vesna malo milf ali dobraima tetovaze po sebi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JesteJe li to ona Vesna malo milf ali dobraima tetovaze po sebi?
Veci_31278Kako se zove na instagramu vesna
Sve objasnjeno. Potpisujem.Nevezano za cijenu 300km -cura se daje max,opustena i ne pozuruje a mana je što ne ulaže u sebe i izgled jer sa 30 godina da ulozi u sebe i estetiku satrala bi sve domace ali jbg njen zivot -njezina pravila
ja ne vidim nijedan razlog zast pisat i potpisivat, kada u pretragu upises 'snjeza' izadje 6 stranica pisanog materijala, i onda dodje neki i trazi recenziju i sad mi kao debili treba da mu ponavljamo.. besmislica druze, jel treba i da jebemo umjesto njegaSve objasnjeno. Potpisujem.
koliko kosta kod vesne te ?Veci_31278
pa javis se i pitass bgte.. nekome naplati 100 a nekome 700koliko kosta kod vesne te ?
Ako ce on da plati rado cemo da jebemoja ne vidim nijedan razlog zast pisat i potpisivat, kada u pretragu upises 'snjeza' izadje 6 stranica pisanog materijala, i onda dodje neki i trazi recenziju i sad mi kao debili treba da mu ponavljamo.. besmislica druze, jel treba i da jebemo umjesto njega
Onda nije tu. Ona je iz hr. I malo boravi tamo pa malo u BL.Da li neko zna sta je sa Ivanom poslao sam por ali nista.
Nisi valjda pao na foru pa pisao zeni na instaDaj ljudi ne lupajte, otkud vam to da se sa Vesnom moze dogovoriti preko Instagrama, hajde nek neko posalje skrinsot gdje je dogovorio to sa njom, ja cu mu sam platiti jos jednom
cim se neka slika malo slobodnije oni postave upit ovdje 'jelu poslu' buahahahahhah, ali i treba ih lozit i potvrdit da jest u poslu..Nisi valjda pao na foru pa pisao zeni na instaodavno ovdje kreteni spominju zene,djevojke koje nemaju veze sa ovim poslom
Kao sto sto je sad jedna budala rekla za Vesnu da joj se pise na insta a vi svi povjerovali u to
Pojedinci stavljaju imena nekih djevojaka sa Fb i Instagrama koje nemaju veze sa ovim poslom i stavljaju im etiketu " kurve" što nema veze primjer Vergicke ove Vesme i dtugihcim se neka slika malo slobodnije oni postave upit ovdje 'jelu poslu' buahahahahhah, ali i treba ih lozit i potvrdit da jest u poslu..![]()
Ne pricaj gluposti i ono sto ti ne znas pa mislis da nije sigurno…jedno su djevojke sa sajtova nebitno kojih i oglasa gdje vec preko kojih su presli i kurta i murta a drugo sto svi likovi koji koriste ovaj posao imaju nekog jos sa strane tj. Djevojke koje nece sa svakim neka preporuka itd..nece cure javno traze bas diskreciju…a ako te zanima ja sam bio sa jelenom vergic eto i sta sadPojedinci stavljaju imena nekih djevojaka sa Fb i Instagrama koje nemaju veze sa ovim poslom i stavljaju im etiketu " kurve" što nema veze primjer Vergicke ove Vesme i dtugih
Nebitno s'kim si kazem da se olako stavljaju imena djevojaka -neprovjerenoNe pricaj gluposti i ono sto ti ne znas pa mislis da nije sigurno…jedno su djevojke sa sajtova nebitno kojih i oglasa gdje vec preko kojih su presli i kurta i murta a drugo sto svi likovi koji koriste ovaj posao imaju nekog jos sa strane tj. Djevojke koje nece sa svakim neka preporuka itd..nece cure javno traze bas diskreciju…a ako te zanima ja sam bio sa jelenom vergic eto i sta sad
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|