Napisao sam ustedjeti 200.Nije 200, nego 300KM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napisao sam ustedjeti 200.Nije 200, nego 300KM
jel to po sat? nije strašno voleo bi da mogu ugovoriti nekad.Nije 200, nego 300KM
Ines je 500KM sat, Snježa 300KM i koliko god možeš vozi, ne gleda na satjel to po sat? nije strašno voleo bi da mogu ugovoriti nekad.
066927363Ima li ko broj od Snjeze
nije problem al kad bi mogo čovek mogo dobit odgovor od Ines xDInes je 500KM sat, Snježa 300KM i koliko god možeš vozi, ne gleda na sat
Moze ines i za 300…salje li snjeza slikeInes je 500KM sat, Snježa 300KM i koliko god možeš vozi, ne gleda na sat
Salje standardne neke cim se javis na viber, nista posebno, mislim cura je skroz ok, cak i dobraMoze ines i za 300…salje li snjeza slike
možda sledeći mscLaylom me odusevila zna li iko hoce li se vracati u BL u skorije vrijeme ?
aj što je teško dobiti ono tipa dugo ne odgovara i kad čuješ da je opet u gradu, probaš opet pa te bukvalno pošalje u pm. Msm koja je poenta oglasa i reklame xDSalje standardne neke cim se javis na viber, nista posebno, mislim cura je skroz ok, cak i dobra
A Ines je vatra po svemu sudeci, takodje nisam mogao doci do nje kad se zadesim u BL
Ko je taNeko broj od Vesne Maksimović
Cim neko trazi unaprijed placanje preko nekog klikera, xbona itd....Samo zaobici.Na AS oglasima neka nova osoba se pojavila. Izdaje se kao Ilma Mehic iz Banja Luke. Pazite se trazi isto X bon znaci prevara. Ne znam ko je ova Dragana nikako da ustanovim ko je to, uglavnom odgovora nema nakon visestrukog pokusaja. Cini mi se da na ovoj temi nije spominjana (ako se ne varam???). Neka me ispravi neko ako grijesim..
Jel ova ala???kakva jeMomci imate u B.Luci ruskinju, na EGE oglasima. Odlična je. 10-ka. Imate i Ivanu sa CoL, trenutno je u B.L ali sto se mene tiče za zaobići. I imate i kineskinju.
To je ta ruskinja. Meni top. Ili ja imam fetiš na te ruskinje, meni je eksta. Išao sam 2 puta većJel ova ala???kakva je
baci link ili kontakt.To je ta ruskinja. Meni top. Ili ja imam fetiš na te ruskinje, meni je eksta. Išao sam 2 puta već. Nije samo seks. Imaš osećaj pravog GFE. Top top. I ako je mali apartman, garsonjera, bubali smo se na svim lokacijama po stanu
![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|