BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Momci jedno pitanje za vas?
Oko godinu dana sam na forumu, i preko njega sam dosao do Sneze prvo, Lenke, neka mala Sara, bilo je tu jos dvije domace djevojke, ne sjecam se imena.
Zanima me kakva su vasa iskustva kad su strankinje u pitanju, koliko je rizik otici na adresu, zbog pljacke, iznude, bilo cega, kontam ne rade same sigurno, mora biti neki makro s njima?

Oko godinu dana sam na forumu, i preko njega sam dosao do Sneze prvo, Lenke, neka mala Sara, bilo je tu jos dvije domace djevojke, ne sjecam se imena.
Zanima me kakva su vasa iskustva kad su strankinje u pitanju, koliko je rizik otici na adresu, zbog pljacke, iznude, bilo cega, kontam ne rade same sigurno, mora biti neki makro s njima?
Pa nisam nikad cuo da je bilo nekih pljacki,strankinje imaju samo makroa ali nemas ti tu nikakav problem
Jedino moze da te doceka neki krs od djevojke smrdljivi
Zato se ide samo ono sto je provjereno

Ja sa brazilkama nisam imao nikakvih problema, kod Lejle je samo ona bila. Kod kineskinja bude Makro i više njih čak u jednom apartmanu samo u različite sobe. Ali u svakom slučaju kad ideš uvek ostavljaš sve i nosiš samo ono što moraš. Tako bi bar bilo pametno ma kod koga išao...

Ma generalno nemate sta da se bojite necete nikad imati nikakav problem,a sad neki manijaci sto bi udarli djevjku itd vjerujem sa nebi se proveli dobro
Platis,ispostujes vrijeme i cao
A poneste uvjek za svaki slucaj para koliko kosta seks+nesto vise eventualno za taxi i bez brige

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh