Kojoj god curi da se javis samo nemoj u porukama pisati da si nevinPozdrav kolege, novi sam ovdje, imam 24 godine, nevin samimate li neku preporuku ?
Hvala vam unaprijed.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kojoj god curi da se javis samo nemoj u porukama pisati da si nevinPozdrav kolege, novi sam ovdje, imam 24 godine, nevin samimate li neku preporuku ?
Hvala vam unaprijed.
Ma skontace cure odma cim dodjeKojoj god curi da se javis samo nemoj u porukama pisati da si nevin
na adresaru 99% bonovi.Marijana, Ela, Marina sa adresara - sve bonovi ili...?
Da…ne znam jel ikad bio pravina adresaru 99% bonovi.
Kojoj god curi da se javis samo nemoj u porukama pisati da si nevin
To im je nebitno...samo pare donesi i pripazice te cak i bolje ako kazes da ti je prvi putKojoj god curi da se javis samo nemoj u porukama pisati da si nevin
Cura...top...sve pohvaleNeko iskustvo sa Maja98?
Ima li neko kontakt Maje i gdje radi?Ima li iskustva sa Majom98?
Crna, starija žena ? Ako je ta i mene zanimaIma dugo od toga kad je dolazila Maja zute zgrade dali neko zna gdje zavrsi i jel mozda dolazi nekad u bl ,ima neko kontakt novi
Izgleda ko laznjak, al opet ako je neko bio neka potvrdimeni odgovorila kad sam pitao jel slobodna i ugovorim vreme i kažem potvrdiću 1č pre da ne idem badava ako bude zauzeta... kad sam krenuo da potvrdim nije bilo odgovora ali mi jeste poslala adresu pre toga.
Vidi se da si neko kome ne treba dat picke ni za pare
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |