Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima Lana bio kod nje nije bas ono naj naj cisto da se malo smanji komplex zagorjelog muskarca hahaAko neko ima nesto neka pomaze
Prije nije bila losa fizicki al ponasanje me odbilo pa jednom sam bio ne znam kakva je sadIma Lana bio kod nje nije bas ono naj naj cisto da se malo smanji komplex zagorjelog muskarca haha
Kad sam ja bio pre par mjeseci nije bilo loše. Malo je puna sebe. Ali je njegovana, nije ona klasična kao ove sto dolaze na turneju pa se samo redaju na njima. Neće nista bez kondoma. Ali onako nije loša. Kod kafiterije 5 je bila pre.Prije nije bila losa fizicki al ponasanje me odbilo pa jednom sam bio ne znam kakva je sad
Ma da kod gardena ulaz…medjutim puna sebe da…selfi trazila ja nisam ni uso odma s vrata stoperica kao da vrjeme krene isticati…samo jednu pozu htjela i to jedva…itdKad sam ja bio pre par mjeseci nije bilo loše. Malo je puna sebe. Ali je njegovana, nije ona klasična kao ove sto dolaze na turneju pa se samo redaju na njima. Neće nista bez kondoma. Ali onako nije loša. Kod kafiterije 5 je bila pre.
Idalje dobraPrije nije bila losa fizicki al ponasanje me odbilo pa jednom sam bio ne znam kakva je sad
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|