Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne lazi narod, sa AS oglasa niko i nikad nije jebo
Odlicna fizicki bas dobra rang ko ines…ali je postala teska za dogovoriti i promjenila se dosta u ponasanju nije ko na pocetku…ali fizicki je odlicnaPozdrav, je li bio iko ikako sa Ennom sa COL, kakva su iskustva?
Koliko naplaćuje? Pušenje sa ili bez kondoma?Odlicna fizicki bas dobra rang ko ines…ali je postala teska za dogovoriti i promjenila se dosta u ponasanju nije ko na pocetku…ali fizicki je odlicna
70e za 30min, 120 za 1h.Koliko para?
Pusenje je bez i flauta ga bas dobro bar meni za druge ne znam. 100€ pola sat, 200sat.Koliko naplaćuje? Pušenje sa ili bez kondoma?
Meni lično najljepša cura i najbolja usluga. Oral bez prezervativa, divno ponašanje, zaista sex kao sa djevojkom. I cura je visoka, prirodna i lijepa. I mnogo ljubazna. Od svih naših cura sa kojima sam bio. A nisam bio od ovih iz oglasa, a koje dolaze u BL samo sa Ines.Pozdrav, je li bio iko ikako sa Ennom sa COL, kakva su iskustva?
Bio sam, tako da ne lazem nista. Lpne lazi narod, sa AS oglasa niko i nikad nije jebo
ma sta kazessBio sam, tako da ne lazem nista. Lp
U pravu je čovjek, ne laže, bio sam i ja kod te Keti, hercegovka, Ima pre oglas na City of love čini mi se ili na sexy adresaru. Ima 35-40, nije nesto, malo je jača, ali je čista i prijatna. I nije sek loš. Sve sa prezervativom. Iako se da nagovoriti za oral bez uz doplatu.Bio sam, tako da ne lazem nista. Lp
Meni ne odgovara.Jel iko stupio u kontakt sa Mel Castro sa EGE u Banja Luci?
Meni ne odgovara.
Koje god dasu nece me vidjetiIma li neko insajdersku informaciju, jesu li nove kineskinje u Banja Luci, ili su one stare.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|