Alvaro76
Well-known member
Bio sam, tako da ne lazem nista. Lpne lazi narod, sa AS oglasa niko i nikad nije jebo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam, tako da ne lazem nista. Lpne lazi narod, sa AS oglasa niko i nikad nije jebo
ma sta kazessBio sam, tako da ne lazem nista. Lp
U pravu je čovjek, ne laže, bio sam i ja kod te Keti, hercegovka, Ima pre oglas na City of love čini mi se ili na sexy adresaru. Ima 35-40, nije nesto, malo je jača, ali je čista i prijatna. I nije sek loš. Sve sa prezervativom. Iako se da nagovoriti za oral bez uz doplatu.Bio sam, tako da ne lazem nista. Lp
Meni ne odgovara.Jel iko stupio u kontakt sa Mel Castro sa EGE u Banja Luci?
Meni ne odgovara.
Koje god dasu nece me vidjetiIma li neko insajdersku informaciju, jesu li nove kineskinje u Banja Luci, ili su one stare.
Ni meni ne odgovaraJel iko od Vas stupio u kontakt sa ovo brazilkom na EGE, Banja Luka. Melina Castro.
Ja sam pisao ali mi ne odgovara.
Odlicno pitanje, mene juce zvala kaze soba 4 nova dosla, ovog puta nije starka. Nije da se zalim, pogo duo sam za 60 eura okrenuo staru istreso se posteno. U svakom slucaju ako je dosla nova kineskinja molim da javite, jer ko pita taj ne skitaIma li neko insajdersku informaciju, jesu li nove kineskinje u Banja Luci, ili su one stare.
Ima Lana bio kod nje nije bas ono naj naj cisto da se malo smanji komplex zagorjelog muskarca hahaAko neko ima nesto neka pomaze
Prije nije bila losa fizicki al ponasanje me odbilo pa jednom sam bio ne znam kakva je sadIma Lana bio kod nje nije bas ono naj naj cisto da se malo smanji komplex zagorjelog muskarca haha
Kad sam ja bio pre par mjeseci nije bilo loše. Malo je puna sebe. Ali je njegovana, nije ona klasična kao ove sto dolaze na turneju pa se samo redaju na njima. Neće nista bez kondoma. Ali onako nije loša. Kod kafiterije 5 je bila pre.Prije nije bila losa fizicki al ponasanje me odbilo pa jednom sam bio ne znam kakva je sad
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|