Brat Mica sto je reklamirao snjezu ode, dodje onaj solunac nastavi reklamirati jednom dnevnoKoliko vidim pljujes sve cure osim Ines,pitanje je ko se krije iza profila?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brat Mica sto je reklamirao snjezu ode, dodje onaj solunac nastavi reklamirati jednom dnevnoKoliko vidim pljujes sve cure osim Ines,pitanje je ko se krije iza profila?
Top fizicki ali tesko postalo postici dogovor plus ona se promjenila u ponasanju i nastupu na gore…ali top je uz ines nema sta se reciJe li bio iko ikada kod Enne sa COL?
Banjaluka 18.03. i 19.03.
Sve info na wap 065052735
#Sofija![]()
Iskusva sa Sofijom?
Jarane sta ti nije jasno napiso sam ti da ne moze boljeMoze iskustva sa Enom normalne recenzije .hvala
Bio kod nje u februaru, javio joj se dan prije i pitao moze li u 14h i ona kaze da moze, sutra mi se pola sata prije dogovorenog ona javi i pita mozemo li pomjeriti za 15, ja kazem ok moze, onda isto oko 15 ona pita mozemo li pomjeriti za 16 i 30, i ja i tu kazem moze nije problem, i za divno cudo tad mi nije otkazala termin, kad sam usao sve je bilo super, cura super izgleda dupe savrseno sise ok, oral perfektan, nije me pozurivala niti gledala na sat. Onda sam kasnije vidio ovdje na forumu da je neki lik isto sa njom pisao i sve dogovorio fino a onda mu je samo prestala odgovarati....Moze iskustva sa Enom normalne recenzije .hvala
Bio 3 puta slicno kao tebi sve…4 put mi kaze sacekaj ima lik pa da se ne srecete…ja fino joj kazem pa sto razmak malo ne napravis a ne u minutu sve…ona se izbije tu blokira me…suma sumarum fizicki je top cak bi reko bez mane medjutim problem je taj nastup i dogovorBio kod nje u februaru, javio joj se dan prije i pitao moze li u 14h i ona kaze da moze, sutra mi se pola sata prije dogovorenog ona javi i pita mozemo li pomjeriti za 15, ja kazem ok moze, onda isto oko 15 ona pita mozemo li pomjeriti za 16 i 30, i ja i tu kazem moze nije problem, i za divno cudo tad mi nije otkazala termin, kad sam usao sve je bilo super, cura super izgleda dupe savrseno sise ok, oral perfektan, nije me pozurivala niti gledala na sat. Onda sam kasnije vidio ovdje na forumu da je neki lik isto sa njom pisao i sve dogovorio fino a onda mu je samo prestala odgovarati....
Tako da mogu reci da sam ja imao srece taj dan da se dogovorim sa njom.
Eto nadam se da sam ti pomogao
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |