Ma tu se negdje ena cak mozda mi i bolja al blokirala me pa ines mogu samoTaco,mada ja radije biram enu ostane 50e pa moze I jagnjetina poslije![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma tu se negdje ena cak mozda mi i bolja al blokirala me pa ines mogu samoTaco,mada ja radije biram enu ostane 50e pa moze I jagnjetina poslije![]()
Pa jel ulazis na sity???A kontakt ili profil od Ene možete li poslati?
Imas na cityofloveMoze mi neko poslati broj Ene ili neki drugi?
Enna koja je na sity pise 200e sat, ovaj pominje neku koja trazi 50e za sat. Sta li je u pitanju?Pa jel ulazis na sity???
Ooo zar i ona da se uda?Evo kaze ova transica sto je radila s njom da se udala, ne radi vise
Enna koja je na sity pise 200e sat, ovaj pominje neku koja trazi 50e za sat. Sta li je u pitanju?
Al je lijepa i pusi za medaljuOoo zar i ona da se uda?
Treba ovladati sa njom onolikom krupnom da ne kažem debelom...
Kad povuče kičmenu moždinu izvlači, jeste sisa kitu odličnoAl je lijepa i pusi za medalju![]()
Samo budi konkretan...odma napisi sta te zanima i kad...i trebao bi dobit odgovor vrlo brzo....na ovaj broj sa egeJa sam vise puta pisao ovoj Ines ali nikako ne odgovara na poruke.
Otisao bi kod nje al nikako odgovor dobiti i kako dogovoriti.
Puno ljudi joj pise vrv plus ne zna te…moj neki kont ok je osoba bas stvarno e sad jbgPa jesam napisao konkretnu poruku al nikako odgovor
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|