BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Auu samo London🤣🤣i BL jel vi vjerujete u te gluposti,ili pokusavate da vjerujete
Higijena je bila losa kad sam ja bio,ne kazem da je uvjek tako
Non stop je u Cartelu(pored san rema) u teretani ne samo ona nego i druge brazilke,ona Layla se ne presvlaci poslije treninga niti tusira ne mozes stajati u teretani pored nje
Ko mi ne vjeruje neka sam dodje i uvjeri se,vecinom su u periodi od 11h do 16h u teretani
Ok pametni, ako ti tako kažeš.

Auu samo London🤣🤣i BL jel vi vjerujete u te gluposti,ili pokusavate da vjerujete
Non stop je u Cartelu(pored san rema) u teretani ne samo ona nego i druge brazilke,ona Layla se ne presvlaci poslije treninga niti tusira ne mozes stajati u teretani pored nje
Ko mi ne vjeruje neka sam dodje i uvjeri se,vecinom su u periodi od 11h do 16h u teretani
Hrdjavom kurcu i dlaka smeta... mislim da nikog ne zanima da li se djevojka tusira u teretani poslije treninga,svi koji su bili znaju da je cista i pedantna.

Nemoj se prosipati. Bio kod Layle čista i uredna samo tako više joj je premium kozmetike i higijene u apartmanu nego u DM drogeriji. Upratio sam da koristi šampone i kreme od 25-30 KM po pakovanju, a čim uđeš odmah ti daje Listerine za usta. Ja jako pazim na higijenu cura i lično mi se gadi ako je neuredna, a Layla je baš pedantna i čista.

Nemoj se prosipati. Bio kod Layle čista i uredna samo tako više joj je premium kozmetike i higijene u apartmanu nego u DM drogeriji. Upratio sam da koristi šampone i kreme od 25-30 KM po pakovanju, a čim uđeš odmah ti daje Listerine za usta. Ja jako pazim na higijenu cura i lično mi se gadi ako je neuredna, a Layla je baš pedantna i čista.
Ko se to meni zaljubio

Potpisujem, inače ne zvonim 2 puta na ista vrata, ali je ona jedna od rijetkih kod koje volim da odem, čista, prijatna, opuštena... i seli se u bl, počinje da studira.

Garant te istjerala iz stana jer bazdis ko tvor pa sad dosao ovdje jos govna da jedes...druze, ne dipr
ne treba baš tako brate xD ja msm da je brat jednsotavno pobrkao ovu Mel/luna + Ana najverovatnije. Layla definitivno radi sama u stanu. Ili je to ili troluje... u svakom slučaju bespotrebno se raspravljati ovde....

Koliko vidim pljujes sve cure osim Ines,pitanje je ko se krije iza profila?
Brat Mica sto je reklamirao snjezu ode, dodje onaj solunac nastavi reklamirati jednom dnevno 😵‍💫. Mora da ih/ga Snjeza nahuskala da hvale za nizu cijenu. E sad je pitanje sta je sa Cosicem, prijatelju otkrij nam svoju tajnu, zasto blatis sve djevojke osim Ines? I ti imas neku semu?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh