Lik iz magle
Member
Kad ces u Bl?Danas Sarajevo do 22h
062712220
Lorena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ces u Bl?Danas Sarajevo do 22h
062712220
Lorena
Pa bratski otkud onda tebe ovdje na sajtuSve super, ali oroblem kod mene je što mi je draže 300 KM
Kako otkud ? Čekam Crni petakPa bratski otkud onda tebe ovdje na sajtu
Vjerovatno, ali ni ti nisi daleko. Brate dojadio si sa svojim reklamiranjem, svaki dan kao papapagaj Snježa pa Snježa pa Snježa.... Da ne živiš ti od Snježe i njezine ? Snježu pregazilo 6 Banja Luka a ti si izgleda odlučio da poradiš na njenom marketingu ? Dosadan si više ali stvarnoOvaj Branko neki radoznao decko...on bi volio sve da zna....u proslom nastupu je bio dobar matematicar...a sada kao da je referent u administraciji..pogresio si forum....nije u dometu tvojih shvatanja...smaras ljude...probaj na nekom drugom mestu....sebe da pronadjes...zalutao si...uzmi stap i polako za ovcama....
Bas tako…svi sa foruma bili znaju je…smjesnoVjerovatno, ali ni ti nisi daleko. Brate dojadio si sa svojim reklamiranjem, svaki dan kao papapagaj Snježa pa Snježa pa Snježa.... Da ne živiš ti od Snježe i njezine ? Snježu pregazilo 6 Banja Luka a ti si izgleda odlučio da poradiš na njenom marketingu ? Dosadan si više ali stvarno
Ako je "negativna reklama" u pitanju onda zaista jesi postigao ciljHvala sto reklamirate za mene ,, moj cilj je postignut...zivi bili momci
Imaćeš lakši i brži dogovor ako joj se javiš na drugi broj koji "sekretarica" koristi samo kaži u koliko sati oćeš da dođeš i biće sređeno xD Ja bio 2 puta.Ma bomba prava, guza nabrekla fino oblikovana, sise taman kako treba, figura ko pijescani sat, kao sto rekoh i prije, lijep osmijeh i oci, prelijepa cura u faci, 300 marona sam dao, nisam zalio ni marke. Al pored svega toga je opustena, bas gleda da ugodi i potrudi se. Samo moras biti uporan kad se dogovaras, jer sporo odgovara na poruke to je jedina mana. Ali se dogovoriti moze.
Ponudi ti ona sama drugi broj ako joj se svidis da se javis direkt,ja ga imam vec preko god danaImaćeš lakši i brži dogovor ako joj se javiš na drugi broj koji "sekretarica" koristi samo kaži u koliko sati oćeš da dođeš i biće sređeno xD Ja bio 2 puta.
Da ima gumena kao pravaBolje, kvalitetnije i isplativije je kupiti gumenu lutku pa nju draufati nego ove naše primitivuše koje misle da imaju zlatnu pizdu
BioJel neko bio kod Tonya sa EGE?
Hvala tiSvaki dan u svom prostoru Sneža iz Banjaluke...ordinira od 8 do 20...strogo samo viber...066927363..
Ajde neka je ...Ma nije svako negativac...kao ti..nisi ti u toku...ovaj sport je za tebe...nemoguca...misija...,,,špansko selo,,
45 min a ostao 2 sata...A kad svi pisu o Layla da napisem nesto i ja posto stvarno zasluzuje prostor je extra velik cist uredan ona je bomba sto se tice izgleda malo niza ima extra dupe i top sise tjelo maksimalno zategnuto ljep osmjeh i fine oci higijena na nivou dosta je opustena i druzeljubljiva oral bez kondoma mjenja sve poze sta hoces kako hoces nije joj mrsko svrsava na kurcu pa onda polize to ima tu neku vatrenu stranu jedino sto sporo odgovara malo je teze dogovorit 300 km platio 45 minuta ostao 2 sata
Izgleda da kod nje važi ono "platiš pet, dobiješ šest45 min a ostao 2 sata...
Na mene se izbila jer sam ostao pola sata duze, nije pratila vrijeme, a i zanijeli smo se malo... Al ajd slatka je i kad se naljuti
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|