BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Bio sam na ljeto kod nje, kaže da ima 33 godine a rekao bih da ima 40 najmanje, veliko celulitno dupe i sise nikakve, naravno ima i stomačića i ružna je kao lopov (tada je bila jako tanka situacija u BL sa curama pa se sam zato odlučio da se ne okrenem i odem) što se tiče usluge sve je sa kondomom pa i oral, kad dođe do seksa samo se izvali na leđa i to je to, na svaki malo grublji potez vrišti (navodno od bolova), a što se tiče dogovora i ljubaznosti to je u pravu ovaj lik što je pisao o njoj.
Tada je koštala 100e, sada ne znam da li je dolazilo do promjene.
Što se mene tiče preporučujem zaobilaženje bar sada kada ima malo više cura u BL. Lp
max 35g ima ova,ljepuskasta,meni je dobra jer je skroz prirodna,i na sadasnju ponudu,nema pred zgradom cekanja ostalih.Meni je dala dva broja od kolegica koje nisu na oglasu za Sarajevo,ranije su sa njom dolazile neke starije koke i moglaje i trojka

Iza Mupa. Ironija ziva, prostitucija cvjeta s pogledom na MUP 😂

Ne mogu vjerovati da niko ne komentarise da na EGE sada ima "96" zenskih u BL. Smijurija...
Izmisljeni pseudonimi (3 x Nana i 3 x Bobo) i brdo jos nekih "imena" koja ne mozemo izgovoriti a sve azijatkinje su mozda 2, plafon 3 zenske (oklijevam reci cure jer nisu zeljne godina).
Najjace je kad stave neku egzoticnu nacionalnost a jezik "engleski" + kineski 🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh