Ne odgovara.. Kako izgleda uopste? Sve ove azijatkinje u BL salju istu adresu kod mupa i 100 razlicitih slika (sve su fake)..Azijatkinja u B.Luci. Jedna završnica 50e.
+387 66 956 978
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne odgovara.. Kako izgleda uopste? Sve ove azijatkinje u BL salju istu adresu kod mupa i 100 razlicitih slika (sve su fake)..Azijatkinja u B.Luci. Jedna završnica 50e.
+387 66 956 978
Znam da je džabe....a to da je poskupilo i da je normalno nisi u pravu. Ja sam guzio ove godine dva puta u BG brazilke za 120 eura po satu. I ne, nisu neke funjare, sasvim ok uslugom i izgledom.Nakuca se ti,ali dzabe
Sve je poskupilo normalno daje i to
Znam da je džabe....a to da je poskupilo i da je normalno nisi u pravu. Ja sam guzio ove godine dva puta u BG brazilke za 120 eura po satu. I ne, nisu neke funjare, sasvim ok uslugom i izgledom.
Do nas j, ipak
Zato kod nas ih nema ispod 200e, ali kontam da koriste situaciju što ih je uvijek malo kod nas, i koliko god da stave cijenu ljudi će biti u fazonu daj šta daš
Odakle je ta moze kontaktevo i moja recenzija
Vesna onako ugodno popunjena, tacnije krupna visoka ( 45-55 ) god
Zena hoce sve, ali bukvalno od perverzija do strap-on…
100KM bilo prije 5-6 mjeseci
P.S ima dosta igracaka koje nosi sa sobom
Kako izgleda koja je cijenaPreporuka od mene za zensku na Starcevici,lak dogovor,korektna,bez pozurivanja 066354514
Najjaci ste mi vi za BIH koji samo izbacite broj, lokaciju i to je sve. Ja kad idem u Bg na kurvu pogledam sve njene slike sa oglasa, trazim jos 2-3 dodatne da uporedim da li je ona, usput prelistam sve forume i grupe da vidim sta su pisali za nju, kako radi, kakva je, vredi li čemu, jel nije prevara... Naoruzam se informacijama i onda odem. A ovde samo "Sneza je u Banja Luci, broj i idemo" Moze da vas saceka i neka baba od 60+ ili neko da vas izotima za pare... svega i svacega sam se naslusao u ovom sportuPreporuka od mene za zensku na Starcevici,lak dogovor,korektna,bez pozurivanja 066354514
Bio sam na ljeto kod nje, kaže da ima 33 godine a rekao bih da ima 40 najmanje, veliko celulitno dupe i sise nikakve, naravno ima i stomačića i ružna je kao lopov (tada je bila jako tanka situacija u BL sa curama pa se sam zato odlučio da se ne okrenem i odem) što se tiče usluge sve je sa kondomom pa i oral, kad dođe do seksa samo se izvali na leđa i to je to, na svaki malo grublji potez vrišti (navodno od bolova), a što se tiče dogovora i ljubaznosti to je u pravu ovaj lik što je pisao o njoj.Kako izgleda koja je cijena
U pravu si drug potpuno, pojedinci ne razumiju da bi forum trebao da služi da ljudi neku curu preporuče ili ne preporuče, naravno u oba slučaja da se napiše razlog takvog mišljenja, umjesto toga neki ovdje samo reklamiraju djevojke bez da kažu išta o njima iz njihovog ugla gledanja ...Najjaci ste mi vi za BIH koji samo izbacite broj, lokaciju i to je sve. Ja kad idem u Bg na kurvu pogledam sve njene slike sa oglasa, trazim jos 2-3 dodatne da uporedim da li je ona, usput prelistam sve forume i grupe da vidim sta su pisali za nju, kako radi, kakva je, vredi li čemu, jel nije prevara... Naoruzam se informacijama i onda odem. A ovde samo "Sneza je u Banja Luci, broj i idemo" Moze da vas saceka i neka baba od 60+ ili neko da vas izotima za pare... svega i svacega sam se naslusao u ovom sportu
Otisao vcrs,i kad je otvorila samo napravio polukruzno na vratimaKo voli daleku istočnjačku filozofiju po povoljnoj cijeni (50€) i laganoj atmosferi, uz uvjek nove priče neka se javi. +387 66 956 978 (Banja Luka)
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|