BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Preporuka od mene za zensku na Starcevici,lak dogovor,korektna,bez pozurivanja 066354514
Najjaci ste mi vi za BIH koji samo izbacite broj, lokaciju i to je sve. Ja kad idem u Bg na kurvu pogledam sve njene slike sa oglasa, trazim jos 2-3 dodatne da uporedim da li je ona, usput prelistam sve forume i grupe da vidim sta su pisali za nju, kako radi, kakva je, vredi li čemu, jel nije prevara... Naoruzam se informacijama i onda odem. A ovde samo "Sneza je u Banja Luci, broj i idemo" Moze da vas saceka i neka baba od 60+ ili neko da vas izotima za pare... svega i svacega sam se naslusao u ovom sportu

Kako izgleda koja je cijena
Bio sam na ljeto kod nje, kaže da ima 33 godine a rekao bih da ima 40 najmanje, veliko celulitno dupe i sise nikakve, naravno ima i stomačića i ružna je kao lopov (tada je bila jako tanka situacija u BL sa curama pa se sam zato odlučio da se ne okrenem i odem) što se tiče usluge sve je sa kondomom pa i oral, kad dođe do seksa samo se izvali na leđa i to je to, na svaki malo grublji potez vrišti (navodno od bolova), a što se tiče dogovora i ljubaznosti to je u pravu ovaj lik što je pisao o njoj.
Tada je koštala 100e, sada ne znam da li je dolazilo do promjene.
Što se mene tiče preporučujem zaobilaženje bar sada kada ima malo više cura u BL. Lp

Najjaci ste mi vi za BIH koji samo izbacite broj, lokaciju i to je sve. Ja kad idem u Bg na kurvu pogledam sve njene slike sa oglasa, trazim jos 2-3 dodatne da uporedim da li je ona, usput prelistam sve forume i grupe da vidim sta su pisali za nju, kako radi, kakva je, vredi li čemu, jel nije prevara... Naoruzam se informacijama i onda odem. A ovde samo "Sneza je u Banja Luci, broj i idemo" Moze da vas saceka i neka baba od 60+ ili neko da vas izotima za pare... svega i svacega sam se naslusao u ovom sportu
U pravu si drug potpuno, pojedinci ne razumiju da bi forum trebao da služi da ljudi neku curu preporuče ili ne preporuče, naravno u oba slučaja da se napiše razlog takvog mišljenja, umjesto toga neki ovdje samo reklamiraju djevojke bez da kažu išta o njima iz njihovog ugla gledanja ...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh