BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Lenka po meni ruzna ko lopov, godine uzele maha. 45 godina ima odokativnom metodom. Mozda je mom tati taman ali meni jok. Jako bezobrazna i drska. Ukucaj u pretragu lenka pa prelistaj iskustva.

Ako ima neko broj od layle da mi posaljes u pp,posto je skinut sa ege i profil Nataly s kojeg kazete da se oglasavala..ja ne upisa broj juce i vec danas je nema 😅

Fizicki ok ali ponasanje i nastup odbija bar je meni tako bilo…trazi selfi tvoj kad udjes odma uzme stopericu da vrjeme krene curiti…jednu pozu samo htjela i to kako se ona namjesti…arogatna onako dosta…meni je tako bar bilo jednom sam isao prije dve godine sad ne znam kakva jezs

Fizicki ok ali ponasanje i nastup odbija bar je meni tako bilo…trazi selfi tvoj kad udjes odma uzme stopericu da vrjeme krene curiti…jednu pozu samo htjela i to kako se ona namjesti…arogatna onako dosta…meni je tako bar bilo jednom sam isao prije dve godine sad ne znam kakva je
Znam da traži sliku ili video poziv ali ako je po PSu onda je 400 km previše

Danas bio kod Layle/Nataly kakogod evo drugi put. Jednako sporo odgovara obaveze blabla napatih se dok smo se dogovorili ali vrijedilo u svakom slucaju.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh