Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel može neka recenzija za nju ?
Jel neko bio nekad kod ove?
E brate samo ako bi mogao objasniti jesu li u pitanju dvije različite djevojke ili jedna ista, inače bio sam kod Layle prije par mjeseci i takođe imam sve preporuke
Jel neko bio nekad kod ove?
To ti je cura sa profila Layla. Na Layla profilu se njene slike. Pisano je o njoj više puta. Sve najbolje što se mene tiče. Ostaje u BL do 28.11.
Pozdrav svima.
Moze li broj od maserke iz Čelinca ?
Hvala unaprijed
Imas li broj,jer nemam facebook ?To je ona ali mislim da se sad nalazi u VrbanjiMasaže Celinac Banja Luka
Masaže Celinac Banja Luka je na Facebooku. Pridružite se Facebooku kako biste se povezali sa Masažom Celinac Banjom Lukom i ostalim osobama koje možda poznajete. Facebook omogućuje dijeljenje...www.facebook.com
za li neko za ovu masazu celinac sta se nudi,cijena?Imas li broj,jer nemam facebook ?
Hvala ti
Nemam broj, to možda imaju neki stariji članovi foruma, jer ja se ni ne sjećam da se ona ikad oglašavala preko broja, samo znam za fb profilImas li broj,jer nemam facebook ?
Hvala ti
Hvala za infoNemam broj, to možda imaju neki stariji članovi foruma, jer ja se ni ne sjećam da se ona ikad oglašavala preko broja, samo znam za fb profil
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|