Nisam ni mislio ići,samo mi zanimljivo što je ponuda za keš prihvaćena jer ovi fake profili odmah ignoriraju te ponude.Vjerovatno ćeš dobiti po tintari kada doneseš keš!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni mislio ići,samo mi zanimljivo što je ponuda za keš prihvaćena jer ovi fake profili odmah ignoriraju te ponude.Vjerovatno ćeš dobiti po tintari kada doneseš keš!
Vjerovatno bratu gori pod nogamaNisam ni mislio ići,samo mi zanimljivo što je ponuda za keš prihvaćena jer ovi fake profili odmah ignoriraju te ponude.
Ma jedna je samo nije nesto….stave puno profila top riba ali jedna je samo ista i nije nesto…ne zbnamDa li je ko išao kod neke od Brazilki što su u Banjoj Luci ovih dana? Ako jeste, kakva je recenzija?
Kakvih brojeva...ligicno pitanje se postavlja da ako se zene bave tim poslom da bi postojale negdje na oglasu, a ako nisu za svakoga i rade samo s odredjenom klijentelom na preporuku kakvu mi obicni smrtnici imamo korist od tih brojeva6 brojeva bl uz minimalnu nadoknadu
Pa x bon je dosadio pa mora neki drugi supljak…bar da je reko jedan broj alKakvih brojeva...ligicno pitanje se postavlja da ako se zene bave tim poslom da bi postojale negdje na oglasu, a ako nisu za svakoga i rade samo s odredjenom klijentelom na preporuku kakvu mi obicni smrtnici imamo korist od tih brojeva
Upravo to…trebamo se pomagati sa provjerenim info i podjeliti brojeve ako ima neko nesto…jaKoja crna razmena....kakvo je to ponasanje...cemu to vodi...privatizaciji forumai forum gubi svoj smisao...halo ljudi...
Šta ćemo posle nove godine bez Ines?Upravo to…trebamo se pomagati sa provjerenim info i podjeliti brojeve ako ima neko nesto…ja
Npr mogu reci da je ines jos malo u bl do nove godine i ode u inostranstvo zastalno pa ko nije bio da zna da ima jos mjesec ili dva mogucnost
Sve prolazi...samo voda ostaje..Šta ćemo posle nove godine bez Ines?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|