BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Pošto ovaj forum čitaju pojedine frajle, neću otkrivati o kome se radi, ali ću samo da napomenem da je usluga za pola sata u zadnjih mjesec dana skočila za 30 eura. Bio sam mušterija, sada više nisam. Imam, ali ne dam, neću da me neko magarči!

Kod nas dolaze bijednice iz favela, slamova i panelki koje misle da smo ovce za šišanje (mada akvih paćenika ima nisu daleko od istine). Digle cijene usluge za 50 eura u prosjeku, pravdaju se lafo inflacijom i troškovima, a kad im zaviriš na IG profil kupuju se Gucci torbice i cvike, Cavalli krpice, večera se u najskupljim restoranima...More mrš u pm prokletu! Sve što je gladni kurac pravio je željno luksuza...e pa ja vam neću sponzorisati jebiguzluke i prohtjeve!
 
Snjeza je super cura...ima svoj specifican stav ,ozbiljnost.i svoje principe...a to je brza i laka komunikacija....uvazavanje i postovanje klijanta...trudi se da zadovolji i ispostuje dogovor...zenstvenai u isto vreme jebozovna...higena na nivou....kada bi koji kilogram manje bila bi po svim parametrima dama sto se kaze...NUMERO UNO...
 
Da li je iko bio sa ege ova ana marija milena…tri profila ali ista cura…valjda samo dolazi ona na adresu ne moze se kod nje i kakva je?
 
Ima li iko iskustva sa lenkom bl ili zanom bijeljina ista isoba valjda…ne djeluju lose toliko slike pa zato pitam
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh