Koja je dobra?Ima li neko kontakt Banja luka,Prijedor da nije djevojka sa oglasa ?
Ove sam sve izceifio.
Hvala unaprijed ako neko posalje u pp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je dobra?Ima li neko kontakt Banja luka,Prijedor da nije djevojka sa oglasa ?
Ove sam sve izceifio.
Hvala unaprijed ako neko posalje u pp.
a da nisi slucajno cuo za pretaru, googleČuo sam al nemam broja
Imaš li možda kontakt od Snježe drug?Neces se pokajati za Snijezu. Slala je prije meni top fotke, sve se vidjelo..... uglavnom nije greska otici kod nje![]()
Bile su kineskinje, na EGE se oglasavale, ako nisu otisle.Ima li neko neke dobre preporuke sa kontaktima, pored Snježe ? Mogu o ove strankinje![]()
Nije jedini, uglavnom ovde ko god nudi razmjenu brojeva, izmislja, das neki kontakt,i da uzvrate, nista ne odgovaraju.Kvaka91 lazov i prevarant daje neprovjerene brojeve u zamjenu da znate da je majmuncina
Ma znam po tim sajtovima sam gledao, tanka ponuda, i ne odgovara im pimp na porukeBile su kineskinje, na EGE se oglasavale, ako nisu otisle.
Taj adresar 99% lažni profili koji traže bonove... tu ne vredi tražiti ništa. Jedino koliko vidim Katy se nekad oglasi tu.
I meni se cini jedino Katy nije laznjak.Taj adresar 99% lažni profili koji traže bonove... tu ne vredi tražiti ništa. Jedino koliko vidim Katy se nekad oglasi tu.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|