Nije jedini, uglavnom ovde ko god nudi razmjenu brojeva, izmislja, das neki kontakt,i da uzvrate, nista ne odgovaraju.Kvaka91 lazov i prevarant daje neprovjerene brojeve u zamjenu da znate da je majmuncina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije jedini, uglavnom ovde ko god nudi razmjenu brojeva, izmislja, das neki kontakt,i da uzvrate, nista ne odgovaraju.Kvaka91 lazov i prevarant daje neprovjerene brojeve u zamjenu da znate da je majmuncina
Ma znam po tim sajtovima sam gledao, tanka ponuda, i ne odgovara im pimp na porukeBile su kineskinje, na EGE se oglasavale, ako nisu otisle.
Taj adresar 99% lažni profili koji traže bonove... tu ne vredi tražiti ništa. Jedino koliko vidim Katy se nekad oglasi tu.
I meni se cini jedino Katy nije laznjak.Taj adresar 99% lažni profili koji traže bonove... tu ne vredi tražiti ništa. Jedino koliko vidim Katy se nekad oglasi tu.
Kakva Balkanska logika, druže to je biznis o čemu pričamo, odeš u Njemačku uđeš u bordel pa birajpa cure kad hoce da svi imju njihov broj one se oglase, netrebaju. njima ovi sto bi mijenjali itd, a ove koje se ne oglasavaju ionako.necete jebat taman i da dobijete broj
treba bit dobro glup i nadat se broju sa ovog foruma koji ce bit koristan, a jos gluplji treba. bit pa platit nekom za broj..
Jeste slažem se, ova prva je na kraju tražila bon. rekoh hvala i pozTaj adresar 99% lažni profili koji traže bonove... tu ne vredi tražiti ništa. Jedino koliko vidim Katy se nekad oglasi tu.
Kakva je ta majke tiI meni se cini jedino Katy nije laznjak.
Nema u BL kamoli DerventaZna li neko ima li išta u Derventi?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|