Nije jedini, uglavnom ovde ko god nudi razmjenu brojeva, izmislja, das neki kontakt,i da uzvrate, nista ne odgovaraju.Kvaka91 lazov i prevarant daje neprovjerene brojeve u zamjenu da znate da je majmuncina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije jedini, uglavnom ovde ko god nudi razmjenu brojeva, izmislja, das neki kontakt,i da uzvrate, nista ne odgovaraju.Kvaka91 lazov i prevarant daje neprovjerene brojeve u zamjenu da znate da je majmuncina
Ma znam po tim sajtovima sam gledao, tanka ponuda, i ne odgovara im pimp na porukeBile su kineskinje, na EGE se oglasavale, ako nisu otisle.
Taj adresar 99% lažni profili koji traže bonove... tu ne vredi tražiti ništa. Jedino koliko vidim Katy se nekad oglasi tu.
I meni se cini jedino Katy nije laznjak.Taj adresar 99% lažni profili koji traže bonove... tu ne vredi tražiti ništa. Jedino koliko vidim Katy se nekad oglasi tu.
Kakva Balkanska logika, druže to je biznis o čemu pričamo, odeš u Njemačku uđeš u bordel pa birajpa cure kad hoce da svi imju njihov broj one se oglase, netrebaju. njima ovi sto bi mijenjali itd, a ove koje se ne oglasavaju ionako.necete jebat taman i da dobijete broj
treba bit dobro glup i nadat se broju sa ovog foruma koji ce bit koristan, a jos gluplji treba. bit pa platit nekom za broj..
Jeste slažem se, ova prva je na kraju tražila bon. rekoh hvala i pozTaj adresar 99% lažni profili koji traže bonove... tu ne vredi tražiti ništa. Jedino koliko vidim Katy se nekad oglasi tu.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|