Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upravo to, ima ih ajme koje isto žele ali su teške na priči i moralnosti kao, ako vam se da tipkati 10ak dana sve padaju xDPokarao sam negdje sigurno 5 zenskih s badooa, nekah su bila meh iskustva neka odlicna... svasta se madje ali puno vremena oduzima i dosta je zena umisljeno ili pricaju mal pa stanu.
Pokusao sam eksperiment da budem zensko na Badoo ali katastrofa, muski su ocajni i retardirani.
Trebao bi biti nekakav sistem bodovanja da se takvi filtriraju jer oni uglavnom usreu igru svima jer vise cijeli dan i salju poruke i dosadjuju
to je bila jedina prednost nad tinderom ,ali eto i tome su dohakali, pazi samo da ti ne skida sad stalno, 3 eura, znaju oni tako lukavo prikriti toDa uveli su to.Ja sam aktiviro badoo premium za 3 eura izlajko sve i necu brisat.A novi sto se naprave mogu izlajkat.Sad se dogovaram sa jednom od 22
Skinuli su mi jos jedan dan pa sam onda makeoto je bila jedina prednost nad tinderom ,ali eto i tome su dohakali, pazi samo da ti ne skida sad stalno, 3 eura, znaju oni tako lukavo prikriti to
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|