Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upravo to, ima ih ajme koje isto žele ali su teške na priči i moralnosti kao, ako vam se da tipkati 10ak dana sve padaju xDPokarao sam negdje sigurno 5 zenskih s badooa, nekah su bila meh iskustva neka odlicna... svasta se madje ali puno vremena oduzima i dosta je zena umisljeno ili pricaju mal pa stanu.
Pokusao sam eksperiment da budem zensko na Badoo ali katastrofa, muski su ocajni i retardirani.
Trebao bi biti nekakav sistem bodovanja da se takvi filtriraju jer oni uglavnom usreu igru svima jer vise cijeli dan i salju poruke i dosadjuju
to je bila jedina prednost nad tinderom ,ali eto i tome su dohakali, pazi samo da ti ne skida sad stalno, 3 eura, znaju oni tako lukavo prikriti toDa uveli su to.Ja sam aktiviro badoo premium za 3 eura izlajko sve i necu brisat.A novi sto se naprave mogu izlajkat.Sad se dogovaram sa jednom od 22![]()
Skinuli su mi jos jedan dan pa sam onda makeoto je bila jedina prednost nad tinderom ,ali eto i tome su dohakali, pazi samo da ti ne skida sad stalno, 3 eura, znaju oni tako lukavo prikriti to
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|