Da dam mali osvrt na temu, nakon mozda nekih 10 dana koristenja ovog cuda, evo ja nisam neki ljepotan ali na slikama izgledam ljepse nego uzivo , ono slike su mi po mojoj nekoj ocjeni, 6,5 od 10, e sad lajkujem skoro pa sve , rijetko koja uzvrati lajk a kad uzvrati i ja se javim razgovor nula doslovno, iako se trudim sastaviti smislenu recenicu. U ovih 10 dana dobio sam nekih 7 lajkova prvi, tj zene su mene lajkovale prve ali to su vecinom starije od mene 10 godine ili one bas ne lijepog izgleda ali opet javim se ja svvakoj ali bez nekog veceg uspjeha, samo je jedna bila zainteresovana za avanturu ali ona mi bila daleko.
Po nekom mom misljenju tamo e zene dijele na 1. neugledne koje niko nece 2. udate sa djecom 3. instagramuse 4 koje su na prvu ljepotice ali akad udjes u razgovor s njima utuse te kako ih je bivsi prevario kako ne vjeruju muskarcima, dodje ti da se ubijes i 5 mozda najredja kategorija tj one koje traze avanturu, one ne budu puno na badoo par dana i kad nadju nekog brisu ga
to su neke moje ocjene nakon 10 dana, dam osvrt nakon mjesec ako ga budem korsitio dotad