Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kaj te boli k ak naletis, izjebi joj sve frendice, cak i onu debeluPozdrav ekipa, razmišljam o tom badoo-u da ga napravim al nekak sam još neodlučan pošto sam tek prije 5 dana izašo iz preduuge veze pa da ne bi naletio na neke poznanice ili frendice od bivše haah. Vidim tu neki dečki imaju iskustva, ak netko zna neku koja bi bila dobra nek mi javi. Pomozite palom bratu
Mogu i ja debelu ako on neće!pa kaj te boli k ak naletis, izjebi joj sve frendice, cak i onu debelu
iskreno bježi od badooa, to je postalo takvo sranje da to nisu istine. mislim nećeš se usrećit s tim aplikacijama svakako ali ako već želiš nešto onda izaberi tinderPozdrav ekipa, razmišljam o tom badoo-u da ga napravim al nekak sam još neodlučan pošto sam tek prije 5 dana izašo iz preduuge veze pa da ne bi naletio na neke poznanice ili frendice od bivše haah. Vidim tu neki dečki imaju iskustva, ak netko zna neku koja bi bila dobra nek mi javi. Pomozite palom bratu
hahahapa kaj te boli k ak naletis, izjebi joj sve frendice, cak i onu debelu
Najbolje bi bilo izjebat joj što više frendica, a moguće i seku ako je imaiskreno bježi od badooa, to je postalo takvo sranje da to nisu istine. mislim nećeš se usrećit s tim aplikacijama svakako ali ako već želiš nešto onda izaberi tinder
a znas kako se kaze, grehota je sestre razdvajatNajbolje bi bilo izjebat joj što više frendica, a moguće i seku ako je ima
ma sve su se furale na neke dijete, fitness, brojale kalorije, da je bar bila neka debela za promjenupa kaj te boli k ak naletis, izjebi joj sve frendice, cak i onu debelu
a jbt, kaj je tak loše?iskreno bježi od badooa, to je postalo takvo sranje da to nisu istine. mislim nećeš se usrećit s tim aplikacijama svakako ali ako već želiš nešto onda izaberi tinder
odi pa vidi, polajkaj što valja,ako skupiš 10-ak kvalitetnih matcheva ostani pa vidi kako će se razvijat ako ne onda izgasi jer plaćat za slanje poruke nema smisla, platiš 200 kredita onda ti ona udre seena jbt, kaj je tak loše?
Ja ču Mamu zveknutMogu i ja debelu ako on neće!
Ja se ne bih složio s tobom,definitivno...sredinom godine negdje našao jednu ludaru 55godina iz Lošinja..dolazila mi konstantno u Karlovac..žena stvarno uziva u svemu..udarao ju nekih 4 mjeseca i to gotovo svaki dan kako bila kod mene ili ja kod nje ...pristajala apsolutno na sve ,čak 2x i na trojku.....trenutno servisiram dvije iz Zagreba o kojima nekih detaljnije...tako da to što kažete da je Badoo kurčina, pada u voduBadoo je kurcina
Čak mislim da je ta koju prvotno spomenuo trenutno u Zagrebu.Ja se ne bih složio s tobom,definitivno...sredinom godine negdje našao jednu ludaru 55godina iz Lošinja..dolazila mi konstantno u Karlovac..žena stvarno uziva u svemu..udarao ju nekih 4 mjeseca i to gotovo svaki dan kako bila kod mene ili ja kod nje ...pristajala apsolutno na sve ,čak 2x i na trojku.....trenutno servisiram dvije iz Zagreba o kojima nekih detaljnije...tako da to što kažete da je Badoo kurčina, pada u vodu
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|