Temperamentna zgodna crnka !
Zgodna djevojka 30g., atraktivnog izgleda i naglašene guze 174/60/3, nudi masaže cijelog tijela, diskretan i uredan…
Pozz svima, jel bio tko?
Ima li jos gdje njrzinih slika?
I kakva je ako je tko bio...hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tražilica - Viki crna![]()
Zgodna djevojka 30g., atraktivnog izgleda i naglašene guze 174/60/3, nudi masaže cijelog tijela, diskretan i uredan…www.oglasnik.hr
Pozz svima, jel bio tko?
E.i.mene ta zanima ima dva njena oglasa top izgleda.na slikama...![]()
Zgodna djevojka 30g., atraktivnog izgleda i naglašene guze 174/60/3, nudi masaže cijelog tijela, diskretan i uredan…www.oglasnik.hr
Pozz svima, jel bio tko?
I mene zanima.top.je.na oglasu..bas.me zanima ta![]()
Pozz svima, jel bio tko?
E ta po slikama top izgleda ..i mene zanima...ima ko kakvu recenzijuI mene zanima.top.je.na oglasu..bas.me zanima ta
Mislim da imamo ozbiljan problem na forumu . Već je bilo likova koji su se dopisivali sami sa sobom . Bio je jednom jedan Patak , jako me podsjećaš na njega .E ta po slikama top izgleda ..i mene zanima...ima ko kakvu recenziju
Ajde makar dobije odgovor na postMislim da imamo ozbiljan problem na forumu . Već je bilo likova koji su se dopisivali sami sa sobom . Bio je jednom jedan Patak , jako me podsjećaš na njega .
To i ja cekam da javi neko nesto al niko nista....![]()
Pozz svima, jel bio tko?
Možda loš dan?Viki crna.
Bio sam kod nje prije 2 godine, lokacija iza Palače pravde preko puta Trnjanke. Smještaj neuredan stan, vjrv ga djeli s još nekom curom. Cura je zgodna, slike su 100% njene i sve govore, iznad svega top guza.
Međutim, nije od neke posebne akcije čisti automatizam i rutinsko odrađivanje, oral i sex sa. Možda netko drugi ima bolje iskustvo i možda joj je bio samo loš dan.
Uglavnom žao mi je da nisam otišao umjesto kod nje preko puta na janjetinu, definitivno bi barem jeftinije prošao ako ne i zadovoljniji.
Realan komentarViki crna.
Bio sam kod nje prije 2 godine, lokacija iza Palače pravde preko puta Trnjanke. Smještaj neuredan stan, vjrv ga djeli s još nekom curom. Cura je zgodna, slike su 100% njene i sve govore, iznad svega top guza.
Međutim, nije od neke posebne akcije čisti automatizam i rutinsko odrađivanje, oral i sex sa. Možda netko drugi ima bolje iskustvo i možda joj je bio samo loš dan.
Uglavnom žao mi je da nisam otišao umjesto kod nje preko puta na janjetinu, definitivno bi barem jeftinije prošao ako ne i zadovoljniji.
Evo da dam i ja obol malo, do sad sam bio vecinom pasivan clan foruma pa da se ukljucim malo. Dogovor konkretan, ne znam kako inace al s menom je bila dosta lezerna i zamolila me da rijesim neke pive ako je moguce, to je bilo u onom lokdavnu kurcupalcu, dosa na adresu otvara mi vrata prvi dojam dobar, malo je ima ali noge i dupe top, u faci je dobra, meni jebozovna, tamnoputa tamna kosa skroz po mom gustu, malo procaskali popili pivu pa masaza pa oral pa i nesto vise na njenu inicijativu iako sam dosa samo na masazu, nisan se zalio. 300 veverica osa skroz zadovoljan i vratit cu se.To i ja cekam da javi neko nesto al niko nista....
Neće ti se ona dogovarati za “termine” po 2 sata unaprijed ili u XX:XX satiEvo moje iskustvo s crnom panterom.
Bio poćetkom 11og mjeseca službenu u ZG, dogovorim se s njom u pet sati.
Krenem ja pravovremeno da budem u pet kod nje, pita ona u 4 i 10 da kad ću ovamo. Odgovorim da ću biti toćno ili par minuta prije pet kod nje. "Ajd drugi dan sori" njen odgovor.
Ekstra sam skratio taj dan posao da stignem do nje. Popizdim, ali se smirim.
Sad poslije Božića zovem, javi se. Ćudo!
Pitam, jer se možemo za dva sata vidjeti. Veli ona da nazovem opet kada je tamo.
Zovem opet, ništa.
Zovem malo kasnije, opet ništa. Kasnije par puta preko dana, ništa
Zovem drugi dan, opet ništa (zvoni ali nitko se ne javlja).
Zovem kasjije poklopi ona meni.
Koji joj je vrag?!? Niti nisam bio bezobrazan niti ništa. Može mi to netko objasniti...? Pošto na slikama ima trenirano tjelo (ful se palim na mišićave!) htio bih ju iskusiti. Ako mi se ovih dana ne javi onda ću ju otpisati!
Jer je 4 i 10 2 sata ranije, ako sam htio doći u 5? Popravi si sat! ;-)Neće ti se ona dogovarati za “termine” po 2 sata unaprijed ili u XX:XX sati
Nju zoveš i za susret u idućih 30 - 60 minuta…
Bar sam ja tako…
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |