Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad jedni pisu ovako drugi onako...jel je za otici ili ne?jel pijana,debela,smrdi ili je ono,ok za pojebat??
Po meni je za pojebat .... kad sam ja bio nije bila pijana smrdljiva no trbuscic ima ali tako sexy tijelo i guzu kao i na slikam ima kak se tu slozio da se tebuscic neprimjeti tak se i uzivo slozi identicna kao na slikamaSad jedni pisu ovako drugi onako...jel je za otici ili ne?jel pijana,debela,smrdi ili je ono,ok za pojebat??
Boli admina kurac i za tebe i za njuDa, neznam zasto se to radi...kome ne pase nek ne ide...admin bi trebao reagirati
Pa cudno onda sto nema cura, sto se povlace il sto su nadrkane kad odemo...sami smo kriviBoli admina kurac i za tebe i za nju
Čovjek vas gore upozorava da je dotična zaražena svim bolestima pa vi jebite narkomanke bez kondoma kad ste tupaviPa cudno onda sto nema cura, sto se povlace il sto su nadrkane kad odemo...sami smo krivi
Oke, dali zato mora objaviti njeno ime? Zasto smo mi drkatori spermajstori i ostali sexi likovi, mogli bi i mi stavit pravu sliku ime, oib....Čovjek vas gore upozorava da je dotična zaražena svim bolestima pa vi jebite narkomanke bez kondoma kad ste tupavi
otkud vam pravo da insiunirate da je netko narkoman i zaražen svim bolestima?...daj odjebite s tim rekla kazala i pustite ženu na miruOke, dali zato mora objaviti njeno ime? Zasto smo mi drkatori spermajstori i ostali sexi likovi, mogli bi i mi stavit pravu sliku ime, oib....
Uopce nisam pricao o tome, to je tema za sebe..samo sam rekao da nije korektno objaviti ime cure javnootkud vam pravo da insiunirate da je netko narkoman i zaražen svim bolestima?...daj odjebite s tim rekla kazala i pustite ženu na miru
HIV dobijes gratis uz uslugu.Zato kaj je fucking smrtonosno ako je istina i ako to nije dobar razlog za name & shame ne znam što mora bit
Ako je ovo istina onda je jebena situacijaHIV dobijes gratis uz uslugu.
Jesi ju špranjio bez konodma?Ako je ovo istina onda je jebena situacija
Nisam ali ima ljudi koji jesu i ako je to istina onda pravac na testiranje jbg..Jesi ju špranjio bez konodma?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|