Atraktivna crnka

Kompadre nisi
I sad sam još opasniji stoput, neću umrijet od bolesti , bolje od metka. Al sad mi više ništa nema smisla u životu osim da čekam mangupa da me ubije i ajmo u sljedeći život. Eto šta ti kurva smrdljiva napravi!!! Al neka...odrasto sam na ulici i zato se sažalio nad njenom lažnom pričom da je imala težak život...kazniće je Bog...
Alo,bratelo,malo te stisnulo
I sad sam još opasniji stoput, neću umrijet od bolesti , bolje od metka. Al sad mi više ništa nema smisla u životu osim da čekam mangupa da me ubije i ajmo u sljedeći život. Eto šta ti kurva smrdljiva napravi!!! Al neka...odrasto sam na ulici i zato se sažalio nad njenom lažnom pričom da je imala težak život...kazniće je Bog...
Alo,bratelo, nemoj se bojat
Nisi zaražen,sve je ok
I nemoj se više zaljubljivat u kurvice

Ako je ovo sve istina…
Onda mi je posebno drago,kaj sam bio samo jednom kod dotične prošle godine…
A jos draže mi je kaj je i oral bio sa gumicom uz akciju…

Nekako mi teško u ovo sve povjerovati…
Ali…ako ima ljudi koji su prašili bez gumice,idite se testirati ljudi…radi sebe😉

Malo su te emocije i fustracija odgurale na drugu stranu
Budi smiren i laganini
Sutra se odeš testirat i budeš vidio da je sve5
Malo si previše ispričao o sebi,nisi trebao
Samo laganini,sve če bit ok
Pozz🖖

Ja razumijem da jebemo kurve i sve to nije bas nesto pametno,ali ne razumijem one koji se zaljube u kurvu i kupuju joj stvari, kurvi koju dnevno jebe 5ljudi i svrsavaju joj u usta

A ti Siniša pazi kako pričaš samnom. Ja sam svjestan da si možda to nepromišljeno reko p
a sad ti neću zamjerit. A ja sam Alen Stameni i o neni ćeš pod tim nadimkom nać samo Zg mafija jer mi je odvj. zablokiro šta piše, samo je naslov osto. A pod prezimenom koje neću zbog braće navodit ćeš nać skoro ništa jer smo sve makli osim da sam za iznudu dobio godinu dana a moj najbolji prijatelj Robert Matanić( što ga terete da je ubio 12Bugara zbog Joce Amst. i poslje Pukanica za sto je dobio 35, al sve su to laži pravosuđa i podvale) oslobođen. To jedino nismo mogli skinut. I zato nisam reko svoje ime, a bojim se samo Boga i samo on me može sudit.
Mafijozo, daj broj od neke missice, pevaljke, pitaj Jocu da nam da neki kontakt...

Sadguru brate, sve pet, hvala sta dijelis taj bitan info o Viki, ali ono, ovo sve o sebi nisi morao pisati. Jer mislim da vise manje sve te zenske ovo citaju kaj mi pisemo o njima, tak da vrlo vjerojatno i ona je tu, pa da ne bi imao i ti problema sad zbog nje.

A i svjesno zaražavanje ljudi je godina dana robije( nažalost samo). Al ja je neću drukat. A pošto se jebe sa bar 3-4 dnevno, to je godišnje 1000, a od njene 19. min. minimuma 5-6 tisuća ljudi, mislim da još nekih barem 50 ( 1 promil) je zarazila. Bolje joj je da šuti jer će kosti ostavit u zatvoru i moli boga da je niko od jadnih ljudi naivnih ne prijavi kad saznaju. Ma ljudi pa ona se jebe i u gang-bangu sa trojicom i guta spermu gastarbajterima iz njemačke, pune je u sve rupe. Ali ja sam je više od sto puta pito i rekla je da se testirala i da je negativna. Ubiće je prije neko od vas kroz mjesec dana kad shvati da mu je uništila život. I kako niste vidjeli rupe koje maskira šnimkom na obje prepone, vidi se iz aviona.
Koliko ti vremena znaš da je zaražena HIV-om??

Prestanite lupat gluposti
Nema nikakve side i sličnih gluposti
Kolega je popušil dva noža u leđa i jedan u srce sa osmjehom, i sad se čudi, kaje to moguče
Moguče je

Svodnik nisam nikad bio nit ću bit a Rocky nemoj me spominjat pa prebio sam vas preko 10 koji ste bili bezobrazni. I ganjo nožem a bježali ko pičke. A ja sam je uzdržavo, bili smo 5mjeseci u vezi. Taman je dobila otkaz u kazinu. I to za svodnik ti jebem mamu u šupak jesi čuo. A ti pokaži da si mangup i bar se potuci samnom na fer pley kad si hrabar tako preko neta. Pa pola dalmatinki sto studira se kurvalo za vrijeme studija. A prvi si počeo sa vrijeđanjem pa se pohvali da sutra na forumu da si se bar našo samnom. Javi mi se i na fejs ako oćeš na onaj zadnji di mi je Branko Šobot prijatelj. Pa nemoj d te tražim Zagreb je selo.
Aj sad nazad u Vrapče.

Svodnik nisam nikad bio nit ću bit a Rocky nemoj me spominjat pa prebio sam vas preko 10 koji ste bili bezobrazni. I ganjo nožem a bježali ko pičke. A ja sam je uzdržavo, bili smo 5mjeseci u vezi. Taman je dobila otkaz u kazinu. I to za svodnik ti jebem mamu u šupak jesi čuo. A ti pokaži da si mangup i bar se potuci samnom na fer pley kad si hrabar tako preko neta. Pa pola dalmatinki sto studira se kurvalo za vrijeme studija. A prvi si počeo sa vrijeđanjem pa se pohvali da sutra na forumu da si se bar našo samnom. Javi mi se i na fejs ako oćeš na onaj zadnji di mi je Branko Šobot prijatelj. Pa nemoj d te tražim Zagreb je selo.
Joj, nemoj me samo tuči, bojim te se, ti si ko onaj Đurišić iz kavača. major komandant.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh