Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Di si šaptaču kurvama...Ma pusti bolesnog i bijednog podrumskog p*čkopaćenika. Vidiš da su ga mama i tata zlostavljali cijelo djetinjstvo i ubijali ga k'o vola u kupusu pa sada ovdje došao da liječi svoje bijedne komplekse i frustracije.
Znači gola si....ja se sad oblačim i idem na policiju ako ne stanete pisat .doč če vam na vrata i vaša obitelj če sve pročut čime se bavite !! lp
Znači gola si....
Evo još jednog paćenika, pronašao se prozvanim.Di si šaptaču kurvama...
Hrvoje prestani ,odi vozit svoj taxi fiume !!Fascinantno je da kurva (ne prostitutka već kurva pošto prostitutka zna da je osim za sex plaćena i da šuti) otvoreno prijeti ovdje svima i to joj mod/admin tolerira. Još veće čudo je da je nitko do sada nije pošteno preuredio (sad će opet u galamu da joj se prijeti).
Ja bih prije rekao da je ona za tebe prokleta kurva, a ne kurva. Jer imaš 5 vrsta žena:Fascinantno je da kurva (ne prostitutka već kurva pošto prostitutka zna da je osim za sex plaćena i da šuti) otvoreno prijeti ovdje svima i to joj mod/admin tolerira. Još veće čudo je da je nitko do sada nije pošteno preuredio (sad će opet u galamu da joj se prijeti).
Naravno da je to nas stari taxistaNocturno novi član !! Hrvoje možda se krije !!
nije vise taksista sad vozi gran turismo 7 kolko vidimNaravno da je to nas stari taxista
nije vise taksista sad vozi gran turismo 7 kolko vidim
Tko je taj čije ime umjesto mojega zazivaš!? Reci da ga riješim muka djevo mojaNocturno novi član !! Hrvoje možda se krije !!
U Zagrebu radiš?ljudi prestanete ,ja nejdem u taj u klub na krk uopće i više me se okanite
ne radim do subote
Otkad žena daje mužu i ljubavniku, ne daje mužu samo ljubavniku.Ja bih prije rekao da je ona za tebe prokleta kurva, a ne kurva. Jer imaš 5 vrsta žena:
1) djevica - neda nikome
2) cura - daje dečku
3) žena - daje mužu i ljubavniku
4) kurva - daje svima
5) prokleta kurva - daje svima, samo tebi ne
Bila si u zg ne seriLjudi ne pišite gluposti ja sam u Rijeci stalno lp
U Ri sam stalno više manjeBila si u zg ne seri
imaš neki fetiš na rijeci paćenik i pičkopaćenik?mišiću paćenički...obični p*čkopaćenik....pišući p*čkopaćeničke.......podrumskog p*čkopaćenika......dežurni p*čkopaćenici
Podrum si zaboravioimaš neki fetiš na rijeci paćenik i pičkopaćenik?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|