Amy

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 6478
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fascinantno je da kurva (ne prostitutka već kurva pošto prostitutka zna da je osim za sex plaćena i da šuti) otvoreno prijeti ovdje svima i to joj mod/admin tolerira. Još veće čudo je da je nitko do sada nije pošteno preuredio (sad će opet u galamu da joj se prijeti).

Fascinantno je da kurva (ne prostitutka već kurva pošto prostitutka zna da je osim za sex plaćena i da šuti) otvoreno prijeti ovdje svima i to joj mod/admin tolerira. Još veće čudo je da je nitko do sada nije pošteno preuredio (sad će opet u galamu da joj se prijeti).
Hrvoje prestani ,odi vozit svoj taxi fiume !!

imam dokaze da ,"Još veće čudo je da je nitko do sada nije pošteno preuredio" za policiju dovoljni dokaz.
i još imam brdo u pvt porukama.
Ja nikome nisam prijetila ja imam svoje pravo ić tamo i prijavit vas.

Ja bih prije rekao da je ona za tebe prokleta kurva, a ne kurva. Jer imaš 5 vrsta žena:

1) djevica - neda nikome
2) cura - daje dečku
3) žena - daje mužu i ljubavniku
4) kurva - daje svima
5) prokleta kurva - daje svima, samo tebi ne

Kaotično. tu se čak jedna osoba razgovara sama sa sobom s 2,3 a možda i više profila,na jednom starom davno nije bio. zanimljivo za pratit sve u svemu.

btw,forum i ljubavni oglasi ne reagiraju na ništa osim na kršenje prava privatnosti tak da,ništa neće bit uklonjeno pa nit ova tema kolko mi se čini je pare od naših klikova idu a razloga za čišćenje nema.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh