i nisam toliko glupa da sjednem ti u autu ,šta si umišljaš ti.ostavi me na miru .Zvao sam te da ti se istresem u usta prije nego postaneš hodajuća zaraza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i nisam toliko glupa da sjednem ti u autu ,šta si umišljaš ti.ostavi me na miru .Zvao sam te da ti se istresem u usta prije nego postaneš hodajuća zaraza.
da,vidim da je budala ! neka bude doma i drka ,mene nije zaslužio imati on ni sve budale tu.Neka doma drkaju.Ma pusti bolesnog i bijednog podrumskog p*čkopaćenika. Vidiš da su ga mama i tata zlostavljali cijelo djetinjstvo i ubijali ga k'o vola u kupusu pa sada ovdje došao da liječi svoje bijedne komplekse i frustracije.
Također nisam mislila ić s tobom na kavu,odavno ne vjerujem forumašima i tko je ozbiljan i iskren i normalan nazove me.Samo ti nastavi svoju misiju. Ljubit ćeš di sam ja gurao
Ignoriraj podrumskog pokislog miša, samo je još jedan u nizu paćenika i ništa više od toga...i nisam toliko glupa da sjednem ti u autu ,šta si umišljaš ti.ostavi me na miru .
užas...Ignoriraj podrumskog pokislog miša, samo je još jedan u nizu paćenika i ništa više od toga...
Zapravo izgledaš malo zdepasto, ko patkica, ali nekome je i to sljatko.Ja izgledam top !! a ti užasno haha
budala jedna ,kako možeš to rećZapravo izgledaš malo zdepasto, ko patkica, ali nekome je i to sljatko.
Čovjek bi rekao da će bolje srati nakon toliko širenja šupka a ona dobiva sve veću i veću kantu. Na metar i panin visine.Zapravo izgledaš malo zdepasto, ko patkica, ali nekome je i to sljatko.
kako možete tako pisat i vrijeđat meČovjek bi rekao da će bolje srati nakon toliko širenja šupka a ona dobiva sve veću i veću kantu. Na metar i panin visine.
kako čete to rješit?Lako cemo nac sve do jednog stakorcica koji vam tu prijete pišu i ostalo. nemojte to trpit,javite lako je rješivo!
I ti bi mukte?Lako cemo nac sve do jednog stakorcica koji vam tu prijete pišu i ostalo. nemojte to trpit,javite lako je rješivo!
ja sam zdrava a ne kao ti nezdravaI ti bi mukte?
70€, vikend, Adria Deluxe Club Kras. Možda i osvojiš hep(i)A pa ćeš biti manje sretan.
Najbolje da se odgegaš na policiju da te malo ispendreče.ja se oblačim sada i idem na policiju pokazat ću vaše ponašanje i svi čete najebati! pronači če vas i vašu obitelj! eto to je moja zadnja jer mi je dosta toga svega tu ako ne staneteu par sekundi.
Mene neće ,vama če doč na vrataNajbolje da se odgegaš na policiju da te malo ispendreče.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|