Amy

• Začetnik teme Deleted member 6478
  • Datum pokretanja
Ljudi sjasite više s mene i ostavite me na miru.izjavjujete mi ljubav tu neku pa mi prijetiti, širite lažnu informaciju da ću ove subote biti u klubu na krku a neću.
Dajte više živite svoj život, drkajtr kurceve i ostavite me na miru više.

🥲😢 užasni ste
Jer nemate svoje živote
Tko je ozbiljan neka me nazove
Ostali uživajte u svojoj jednoj sobi ,podrumu u drkanju kurca jer samo to znate.
Laku noc

Nocturno

Ako tko hoće karati Amy mala će biti u gangbangu u novom klubu na Krku izgleda. Prvi je propao jer se predomislila no eto gazda najavljuje novi. 70€ upa

Neću biti tamo

Sada sam išla osobno na stranicu od kluba na krku
U najavi nema nikakav gang bang za subotu
Laži se

Bye bye

Čuo se s Crystalom. Popizdio čovjek nakon što su mu djecu spomenuli. Sutra ide prijavu podignuti. Svjedočiti ću za njega. Sve sam screenshotao. I gdje imena spominjete i gdje govorite tko gdje radi itd. Zna i tvoje pravo ime te cijelu prošlost. Mislim da ste svi najebali sutra. Jako 😂😂😂
Ide na pravdu i na velike pare.
Pozdrav, moglo je biti i drugačije da se nisi sprdala i da si bila čovjek.
Sretno

Ja isto imam dokaze di mi je hrvoje prijetio životom i di je necturno tu napisao kako me još nitko nije popravio tu u prijevodu znači unakazio i to je za policiju dovoljno.cekam ih da im pokažem sve što ste mi pisali ,prijetili itd lp

Ja večeras gasim zauvijek forum ako mi netko nešto želi reći ima vremena danas do 22h
Uživajte bez mene na forumu
Lp

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh