Iscoya
Well-known member
Jel' bi se ti to tukao patuljak ?Budi muško i reci gdje i kad!!!
Takvi su mi najdraži...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel' bi se ti to tukao patuljak ?Budi muško i reci gdje i kad!!!
I drkicu...Podrum si zaboravio
Taj Hrvoje pekinezer i par ovih balvana koji se kurče ovdje nemaju svoje živote uopće. Mislim da će se prepoznati balvani. Ala dr. Zelenko, Cristalfan, Rizen i ostala ekipa papaka.Hrvoje i njegov život!
Nemaju živote, forum im je životTaj Hrvoje pekinezer i par ovih balvana koji se kurče ovdje nemaju svoje živote uopće. Mislim da će se prepoznati balvani. Ala dr. Zelenko, Cristalfan, Rizen i ostala ekipa papaka.
Ma nije @Crystalfan uopće balvan.Taj Hrvoje pekinezer i par ovih balvana koji se kurče ovdje nemaju svoje živote uopće. Mislim da će se prepoznati balvani. Ala dr. Zelenko, Cristalfan, Rizen i ostala ekipa papaka.
Sta si se ti uzbudio?A tko si ti da si toliko opsjednut njime? Ako želiš imati Amy ne skrivaj se iza njegovih leđa!!! Budi muško i reci gdje i kad!!!
Ma on bi sve cim ga se upikne di boli!Jel' bi se ti to tukao patuljak ?
Takvi su mi najdraži...
Ima se, moze seMa nije @Crystalfan uopće balvan.
On kupuje djeci stvari za školu od 500 rura a škola došla gotovo na kraj 1. polugodišta
Aham vidjeli smo, ideš kod odrona od 300 kn i onda cmizdriš da nisu slike autentične.Ima se, moze se
Bar idem, a ne ko ti u podrumu kožicu natezesAham vidjeli smo, ideš kod odrona od 300 kn i onda cmizdriš da nisu slike autentične.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|