Amy

• Začetnik teme Deleted member 6478
  • Datum pokretanja
Kaotično. tu se čak jedna osoba razgovara sama sa sobom s 2,3 a možda i više profila,na jednom starom davno nije bio. zanimljivo za pratit sve u svemu.

btw,forum i ljubavni oglasi ne reagiraju na ništa osim na kršenje prava privatnosti tak da,ništa neće bit uklonjeno pa nit ova tema kolko mi se čini je pare od naših klikova idu a razloga za čišćenje nema.
A zašto bi bila maknuta tema o curi koja se bavi cime se bavi na forumu koji se time bavi? 😂😂😂
Jesi se ti to nama zaljubio nesuđeni informatičaru pa bi je neokaljanu ženio? 😂😂😂

A zašto bi bila maknuta tema o curi koja se bavi cime se bavi na forumu koji se time bavi? 😂😂😂
Jesi se ti to nama zaljubio nesuđeni informatičaru pa bi je neokaljanu ženio? 😂😂😂
ma samo kažem jer puno njih piše da se obriše. pa ja iz Rijeke nisam a u Rijeci bar ima izbora naspram tu kod mene. osim Ane ima još dvije domaće cure i cjeli ege.. apsolutno mi nije palo napamet ženidba s Anom jer već imam ženu. nesuđeni? hmm oke.

ma samo kažem jer puno njih piše da se obriše. pa ja iz Rijeke nisam a u Rijeci bar ima izbora naspram tu kod mene. osim Ane ima još dvije domaće cure i cjeli ege.. apsolutno mi nije palo napamet ženidba s Anom jer već imam ženu. nesuđeni? hmm oke.
Ne brini on se zaljubio u mene a ne ti
Sad ću stavit vam dokaz

Nocturno
New member
Danas
Ubit ću se zbog tebe ljepotice moja.
Nemoj živjeti s time na duši.
Daj mi priliku ♥️

Ajde da se napravi profil Hrvoje pa da malo objavimo o tom tipu privatne stvari
Ili da kontaktiramo firmu u kojoj radi pa ispricamo sto i kako radi za vrijeme radnog vremena.
Sta mislite o tome?
Ali sve to da objavimo u posebnoj temi koja bi se zvala :
Hrvoje i njegov život!

Ajde da se napravi profil Hrvoje pa da malo objavimo o tom tipu privatne stvari
Ili da kontaktiramo firmu u kojoj radi pa ispricamo sto i kako radi za vrijeme radnog vremena.
Sta mislite o tome?
Ali sve to da objavimo u posebnoj temi koja bi se zvala :
Hrvoje i njegov život!
A tko si ti da si toliko opsjednut njime? Ako želiš imati Amy ne skrivaj se iza njegovih leđa!!! Budi muško i reci gdje i kad!!!

Prava osoba koja je zaljubljena u mene neće pisat tako i meni tu i svoju ljubav prema meni dokazati će djelima a ne riječima ali forumasi šta vi znate o ljubavi
I tu nije mjesto za ljubav
I ja ne trazim decka
!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh