Mali_Ivica_77
Member
Prije ovo!Logično.Mislim možda ih i reketare.Sigurnost i povjerenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije ovo!Logično.Mislim možda ih i reketare.Sigurnost i povjerenje.
Kao sto sam rekao one su mobilne I Ako bi to netko i pokusao one bi promijenile grad ili zemlju.Prije ovo!![]()
Mjenjaju ih i zato jer ih je strah bit dugo na jednom mjestu zbog ekipe koja ih hoće opljačkat. Ali ovo sa susjedima i ja čujem u zadnje vrijeme isto, iako mi je to nešto novo. Vjerojatno ljubomora, zavist, jal, i na novac i na ostalo. Svejedno ove koje se štancaju ko na kolodvorskoj čekaonici trebale bi pripazit i na to. Da nije defile i mimohod ljudi kroz ulaz i stubište.Kao sto sam rekao one su mobilne I Ako bi to netko i pokusao one bi promijenile grad ili zemlju.
Jučer si bio u viziti kod Sofi.Ona radi solo ili ima posrednika?Kao sto sam rekao one su mobilne I Ako bi to netko i pokusao one bi promijenile grad ili zemlju.
Vama iz Zagreba je Au i Hu blizu. Nama sa juga je daleko.Ima i za to rjesenje, ali je malo neprakticno. Odes do HU ili AT na vikend.
Ima dosta cura koje su počele raditi samo outcall. Tarifa je veća, a i ovi po hotelima naručuju cure na 1 ili 2 sata u komadu pa se skupi para i u toj varijanti. Plus su sigurne da ih niko neće opljačkati ili da će im murija upasti u stan.Mjenjaju ih i zato jer ih je strah bit dugo na jednom mjestu zbog ekipe koja ih hoće opljačkat. Ali ovo sa susjedima i ja čujem u zadnje vrijeme isto, iako mi je to nešto novo. Vjerojatno ljubomora, zavist, jal, i na novac i na ostalo. Svejedno ove koje se štancaju ko na kolodvorskoj čekaonici trebale bi pripazit i na to. Da nije defile i mimohod ljudi kroz ulaz i stubište.
Neće se tako hljeba najest bar na našim prostorima. Dok platiš hotel / apartman + outcall koji je skuplji ne isplati se na kraju previše para baciš . Pa 90 % nas neće iz principa da ide na one od 250 eura sat a svaka koja radi outcall je minimum 300 eura za sat plus troškovi prevoza i smještaja.Ima dosta cura koje su počele raditi samo outcall. Tarifa je veća, a i ovi po hotelima naručuju cure na 1 ili 2 sata u komadu pa se skupi para i u toj varijanti. Plus su sigurne da ih niko neće opljačkati ili da će im murija upasti u stan.
Nećemo mi u svom gradu zvati curu u hotel, ali ima turista i poslovnjaka kolko hoćeš. Njima se neda zajebavati po gradu i tražiti parking, nego pozove curu u hotel. Meni je rekla jedna koju su opljačkali u stanu, da od onda radi samo outcall i da je čak i bolja para na taj način. Govorim o ljetnoj sezoni na moru.Neće se tako hljeba najest bar na našim prostorima. Dok platiš hotel / apartman + outcall koji je skuplji ne isplati se na kraju previše para baciš . Pa 90 % nas neće iz principa da ide na one od 250 eura sat a svaka koja radi outcall je minimum 300 eura za sat plus troškovi prevoza i smještaja.
Sve 5, samo što je ta varijanta za korisnika puno skuplja i nema famoznog okreta na petama.Nećemo mi u svom gradu zvati curu u hotel, ali ima turista i poslovnjaka kolko hoćeš. Njima se neda zajebavati po gradu i tražiti parking, nego pozove curu u hotel. Meni je rekla jedna koju su opljačkali u stanu, da od onda radi samo outcall i da je čak i bolja para na taj način. Govorim o ljetnoj sezoni na moru.
Ljeti da kad sve vrvi čak mislim da samo na kruzerima se može zaradit, bez hotela i zajebancija ali sad van sezone sumljam.Nećemo mi u svom gradu zvati curu u hotel, ali ima turista i poslovnjaka kolko hoćeš. Njima se neda zajebavati po gradu i tražiti parking, nego pozove curu u hotel. Meni je rekla jedna koju su opljačkali u stanu, da od onda radi samo outcall i da je čak i bolja para na taj način. Govorim o ljetnoj sezoni na moru.
Ako nije ona koju si naručio, okreneš nju na peti i pošalješ ju natrag pimpu koji ju je poslao. I zoveš drugu.Ljeti da kad sve vrvi čak mislim da samo na kruzerima se može zaradit, bez hotela i zajebancija ali sad van sezone sumljam.
Stavi sebe u poziciju koliko puta smo izrađeni ili ne odgovara kad dođeš , ili neka druga , ili ne postoji uopšte . kad iznajmiš sobu nema povratka moraš platit ovako se možeš samo okrenut.
Moj druže u DUbrovniku si na konju ako nađeš jednu koja nije fake i da valja tako da nema potrebe maštat o opciji da zovneš drugu ( čak i ljeti )Ako nije ona koju si naručio, okreneš nju na peti i pošalješ ju natrag pimpu koji ju je poslao. I zoveš drugu.
Zavisi kakav je zakon u HR. U Bosni je podvodjenje/navodjenje na prostituciju krivicno djelo. Dakle, ako kurve imaju pimpa to je organizirana prostitucija sto je daleko tezi oblik kriminala u odnosu na ove kurve sto rade samostalno.Pa gle, i prilicno ih ostavljaju na miru. Da hoće, u jednoj akciji bi počistili EGE iz Zagreba u tri dana. Ali neće, upitajmo se zašto..
Je i u RH je isto - svi ti zakoni su preuzeti iz bivše države. Znači za ovo što si opisao kazna je do 3 godine zatvora, ali je sudska praksa takva da ako nema prisile i droge u toj priči, sud nekažnjavanim osobama po toj stavci daje uvjetnu kaznu uz obveznu novčanu kaznu u visini procjenjene dobiti.Zavisi kakav je zakon u HR. U Bosni je podvodjenje/navodjenje na prostituciju krivicno djelo. Dakle, ako kurve imaju pimpa to je organizirana prostitucija sto je daleko tezi oblik kriminala u odnosu na ove kurve sto rade samostalno.
Sta bi bilo da ulete dok je neko od klijenata sa njom , bili njemu prijetio zatvor , novcana kazna I slicno ?Tako da uvijek neko riskira, da li prostitutka koja radi samostalno ili za pimpa, ili pimp za njih ili pak pimp radi za svoje novčeke koji su im najčešće prokleti. Tu se zaustavljam jer i ovo je previše, ali očito je potrebno da neki ljudi skopčaju neke stvari.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|